Pripravljena na ljubezen

Pripravljena na ljubezen - Marie Force | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
5,7 MB
IME DATOTEKE
Pripravljena na ljubezen.pdf
ISBN
1924595843508

OPIS

Štiri najboljša leta svoje mladosti je bil Luke Harris zaljubljen v Sydney Donovan, ki je prihajala na otok na počitnice. Potem je Sydney odšla študirat in se ni več vrnila. Poročila se je z drugim moškim in z njim imela dva otroka. Luke pa je ostal na otoku in delal v marini McCarthyjev ter si razbijal glavo, kaj je šlo narobe v zvezi z žensko, ki je bila ljubezen njegovega življenja.Petnajst mesecem po tragični prometni nesreči, v kateri Sydney izgubi moža in otroka, se vrne na otok Gansett, da bi v miru razmislila, kaj naj naredi s svojim življenjem. To pa pomeni tudi, da se bo zagotovo srečala z moškim iz preteklosti, ki ga ni pozabila. Ampak ali je pripravljena začeti novo poglavje s staro ljubeznijo?

Ljubezen na silo ni prava ljubezen Vir: Shutterstock. Iskrica preskoči ali pa ne.

Zaljubljena ženska je zaradi svoje ljubezni do vas pripravljena narediti marsikaj, ampak le če vas resnično ljubi. Razmisli o tem ali si pripravljena biti le njegova prijateljica ali pa si ta odnos pripravljena nadaljevati samo v primeru, da bi se med vama zgodilo kaj več od prijateljstva. Omenila si, da si ga vprašala ali mu greš na živce, ampak ti je odgovoril, da se mu včasih le ne da odpisati. Ni se strinjal,rekel je da je naredil napako da ni bilo nič resnega,samo da ga je prizadelo takrat ko sem mu napisala da še nisem pripravljena na novo ljubezen,zato si je takrat začel dopisovati z mojo kolegico in ker je imela ravno čas ji je hotel povedati zame a mu je ona prinesla medvedka,on pa ji pač ni hotel zlomiti srčka. On ima redko genetsko motnjo, ki je vplivala na njegovo višino, ona pa ponosno razkazuje svoje obline, zato sta bila že na začetku zveze pripravljena na to, da se bodo ljudje na njun račun šalili.

POVEZANE KNJIGE