Pot sreče

Pot sreče - Jorge Bucay | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
5,55 MB
IME DATOTEKE
Pot sreče.pdf
ISBN
9246273959655

OPIS

Četrta, sklepna knjiga zbirke Kažipoti priljubljenega terapevta in pripovedovalca zdravilnih zgodb.V sklepni knjigi zbirke Kažipoti, s katerimi nas argentinski mag Jorge Bucay pomaga usmerjati na štirih življenjskih poteh, ki jih moraprehoditi vsakdo, da bi se kot človek spoznal in samouresničil, avtor zapiše nekako takole: »Nisem si mislil, da bom kdaj napisal knjigo s takim naslovom. Tako kičasto zveni … Kot da bi mislil, da k sreči vodi ena sama pot. A tudi če res vodi, je jaz ne poznam.« Zato bo bralec, ki pričakuje preprost recept za srečo, knjigo listal zaman. Se mu bodo pa spotoma, med razmišljanji o upih, domišljiji,željah ter za avtorja značilnimi humornimi, poetičnimi, alegoričnimi, vedno pa navdihujočimi zgodbami, polagoma razkrile smernice, kakolahko poišče čisto svojo, edinstveno pot k sreči. Kako lahko najde sebe. Kajti če je srečo mogoče kje najti, potem jo je v brezkompromisni zavezanosti lastnemu življenju … In ker, kot poudari avtor, »biti srečen ni pravica, je dolžnost«, le pogumno na pot. Pa srečno!

v vašem ozadju ali ohranjevalniku zaslona na telefonu, tablici, računalniku ali v PDF dokumentu, vam odpre pot v naslednjih 28-tih dneh po opravljeni aktivaciji. Pot do sebe je pot do sreče; Anita Reher Inkarnacija v človeško telo se zgodi z določenim namenom in ob rojstvu smo le nebogljeno bitje, ki ga po svojih najboljših močeh vzgajajo starši ali skrbniki. Z leti, ko iščemo svoj lastni jaz, vrednote in prepričanja, se dostikrat sprašujemo, kaj narediti, kaj spremeniti, kako ugajati, kako zadovoljiti okolici … No, in tako, čeravno v ... Pot sreče, Jorge Bucay.

Na cilj vodijo različne poti, po Bucayevo so neizogibne ­štiri. Nekatere med njimi so del vseh potovanj.

POVEZANE KNJIGE