Po dva in dva

Po dva in dva - Nicholas Sparks | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
10,11 MB
IME DATOTEKE
Po dva in dva.pdf
ISBN
1238908869171

OPIS

Po dva in dva je prepričljiva nova ljubezenska zgodba izpod peresa Nicholasa Sparksa, avtorja uspešnic, ki se prodajajo v milijonih izvodov. To je zgodba o razočaranju, bolečini, notranji moči in brezpogojni ljubezni. Russell Green ima vse: ljubečo družino, uspešno kariero in čudovit dom. Toda pod površjem na videz popolnega življenja se začenjajo kazati razpoke … in nihče ni bolj presenečen kot on sam, ko se mu življenje, ki ga je jemal za samoumevno, postavi na glavo. Nenadoma se znajde v položaju, ko mora sam skrbeti za hčerkico, ob tem pa postavlja na noge lastno podjetje; takrat misli samo na to, da mora svojo punčko zaščititi pred posledicami velikih sprememb. Ko se Russ poda v nepričakovano in strah zbujajoče novo poglavje svojega življenja, mu naključno srečanje ponudi priložnost, da poišče srečo tam, kjer je ne bi nikdar pričakoval.

5,724 likes · 1,514 talking about this. Osećajte se slobodnim da lajkujete, komentarisete i delite slike i video klipove :) Palas je posle dva vezana remija upisao 12.

Totenhem je poveo u 25. minutu - Kejn je asistirao, a Bejl savladao ... Pariz-Nica 2021 / Roglič uspešno začel sezono na dirki Pariz-Nica Niti štirje gorski cilji tretje kategorije niso preprečili šprinterskega obračuna v zadnjih metrih prve etape.

POVEZANE KNJIGE