Kontejner

Kontejner - Aleš Jelenko, Helena Zemljič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Jelenko, Helena Zemljič
DIMENZIJA
3,3 MB
IME DATOTEKE
Kontejner.pdf
ISBN
4700182504684

OPIS

"Avtorja v tej komunikaciji uživata. Se igrata bolj kot izrekata. [...] Pri smetiščnih pesmih gre torej predvsem za užitek v komunikaciji, ki je istočasno razporejanje pesniškega materiala po posameznih kontejnerjih. Ni pomembno, kateri glas pravi: "V mojem statutu ni pravil; definicije si kuham sproti (pet prstov ni pet prstov - ne priznavam strohnelih pojmov, ki se prisiljeno vtikajo v vse in vsakogar)." Pomembno je, da lahko v tej komunikaciji sodelujemo, da nas navdihuje, ker - saj pa pravzaprav prisluškujemo samo svojemu glasu, edinemu glasu, v katerem med branjem odseva glas obeh, ki govorita, in vseh glasov, ki v njunem glasu odmevajo. Smetiščne pesmi pa razen tega ohranjajo "pomen kot poanto," v kateri se odraža kritična naravnanost do modernega kapitalskega sveta, producenta strahotnih grmad odpadkov. Da, v tem svetu vse - in vsi - na koncu pristanemo v babilonskem stolpu zavezanih črnih vreč odpadkov." - Robert Titan FelixNihče ne mara hladnosti,ki bi obvisela v zraku in jasnonaznanila prihod vesoljcev.Se zdi,da še vedno lebdimo podPrešernovimi rož\'cami in puhamodelčke ikeban v obraz sosedom,priložnostnim gostiteljem, kiimajo dovolj urejene vrtoveza skrivanje črnih kant za smetiali celo kompostnik. In zelje.Ker so koleraba in korenček že itakzunaj mehke terminologije.

Cena najema od 60€, prodaja kontejnerjev po ceniku. REM container, ki sodijo med najkakovostnejše na evropskem trgu, so namenjene hitremu reševanju prostorskih težav in nudijo ugodno bivalno okolje, saj za gradnjo uporabljamo naravne in okolju prijazne materiale, zavezani smo tudi visokim tehničnim standardom. Bivalni kontejnerji so na voljo kot pisarniški kontejner ali kot sanitarni kontejner, odlikujeta pa jih vrhunska kakovost in ... abrol kontejnerji kontejner batne stiskalnice kotalni prekucniki zbirniki za odpadke prekucniki komunalna oprema smetnjaki polžaste stiskalnice odpadki prekladalne rampe smeti zabojniki kovinski izdelki drugi press kontejnerji zbirni centri ekološki otoki kante za smeti prekladalne postaje preše stiskalnice posode za smeti ... Pisarniški kontejner še zdaleč ne ustvari delovnega mesta.

Več bivalnih kontejnerjev lahko sestavite tudi v večji objekt, pravo hišo, ki ima vse potrebne prostore od dnevnega ... Kontejner, ali po slovensko zabojnik, je embalaža, katere glavna uporaba je za prevoz tovora. Za ta namen mora biti kontejner dovolj čvrsto zgrajen, saj se odvisno od njihove velikosti lahko v njih nahaja več ton tovora, ki ga prevažamo preko več kontinentov.

POVEZANE KNJIGE