Kontejner

Kontejner - Aleš Jelenko, Helena Zemljič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Jelenko, Helena Zemljič
DIMENZIJA
6,72 MB
IME DATOTEKE
Kontejner.pdf
ISBN
4086530331376

OPIS

"Avtorja v tej komunikaciji uživata. Se igrata bolj kot izrekata. [...] Pri smetiščnih pesmih gre torej predvsem za užitek v komunikaciji, ki je istočasno razporejanje pesniškega materiala po posameznih kontejnerjih. Ni pomembno, kateri glas pravi: "V mojem statutu ni pravil; definicije si kuham sproti (pet prstov ni pet prstov - ne priznavam strohnelih pojmov, ki se prisiljeno vtikajo v vse in vsakogar)." Pomembno je, da lahko v tej komunikaciji sodelujemo, da nas navdihuje, ker - saj pa pravzaprav prisluškujemo samo svojemu glasu, edinemu glasu, v katerem med branjem odseva glas obeh, ki govorita, in vseh glasov, ki v njunem glasu odmevajo. Smetiščne pesmi pa razen tega ohranjajo "pomen kot poanto," v kateri se odraža kritična naravnanost do modernega kapitalskega sveta, producenta strahotnih grmad odpadkov. Da, v tem svetu vse - in vsi - na koncu pristanemo v babilonskem stolpu zavezanih črnih vreč odpadkov." - Robert Titan FelixNihče ne mara hladnosti,ki bi obvisela v zraku in jasnonaznanila prihod vesoljcev.Se zdi,da še vedno lebdimo podPrešernovimi rož\'cami in puhamodelčke ikeban v obraz sosedom,priložnostnim gostiteljem, kiimajo dovolj urejene vrtoveza skrivanje črnih kant za smetiali celo kompostnik. In zelje.Ker so koleraba in korenček že itakzunaj mehke terminologije.

TERASE ZA HIŠKE. Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...

Popravilo takega kontejnerja je cenovno neupravičeno.20fit kontejner ima 2,5t, tako da kontejner za 500€, je enak ceni zarjavelega železa na dinosu. V kolikor ni možnosti priklopa na kanalizacijsko omrežje, je sanitarni kontejner možno dodatno opremiti z rezervoarjem za fekalije, ki ga je treba po potrebi prazniti z našimi servisnimi vozili. Možen je najem standardnih in nadstandardnih kontejnerjev v različnih velikostih, z razno opremo in postavitvijo. »Transpack« enota CTX-Pisarniške kontejnerje izvažamo po vsej Evropi in širom sveta.

POVEZANE KNJIGE