Vzgajanje strastnih bralcev

Vzgajanje strastnih bralcev - Nancy Newman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nancy Newman
DIMENZIJA
10,80 MB
IME DATOTEKE
Vzgajanje strastnih bralcev.pdf
ISBN
2092189111311

OPIS

Vzgajati bralca je lažje, kot si mislite! Praktični, strokovno utemeljeni nasveti in informacije za starše, ki jih preganja čas. Študije kažejo, da imajo starši ključno vlogo v bralnem procesu otrok vse od prvih mesecev pa do konca šole.V priročniku Vzgajanje strastnih bralcev avtorica Nancy Newman najnovejše znanstvene raziskave povezuje s svojimi izkušnjami, ki jih je pridobila kot učiteljica in mati, ter ponuja realistične, zabavne, vsakdanje strategije, ki spodbujajo razvoj otrokove bralne zmožnosti in mu vcepljajo veselje do branja.

V priročniku Vzgajanje strastnih bralcev avtorica Nancy Newman najnovejše znanstvene raziskave povezuje s svojimi izkušnjami, ki jih je pridobila kot učiteljica in mati, ter ponuja realistične, zabavne, vsakdanje strategije, ki spodbujajo razvoj otrokove bralne zmožnosti in mu vcepljajo veselje do branja. V priročniku Vzgajanje strastnih bralcev avtorica Nancy Newman najnovejše znanstvene raziskave povezuje s svojimi izkušnjami, ki jih je pridobila kot učiteljica in mati, ter ponuja realistične, zabavne, vsakdanje strategije, ki spodbujajo razvoj otrokove bralne zmožnosti in mu vcepljajo veselje do branja. Vzgajanje strastnih bralcev. Vzgajati bralca je lažje, kot si mislite! Praktični, strokovno utemeljeni nasveti in informacije za starše, ki jih preganja čas.

Newman, Nancy, 1944-Vrsta gradiva - priročnik ; neleposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Maribor : Hiša knjig, Založba KMŠ, 2017 ... Vzgajanje strastnih bralcev: 5 preprostih korakov do uspeha v šoli in v življenju. 26,99 ... Rahlo poškodovane knjige.

POVEZANE KNJIGE