Vzgajanje strastnih bralcev

Vzgajanje strastnih bralcev - Nancy Newman | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nancy Newman
DIMENZIJA
11,32 MB
IME DATOTEKE
Vzgajanje strastnih bralcev.pdf
ISBN
4705851651433

OPIS

Vzgajati bralca je lažje, kot si mislite! Praktični, strokovno utemeljeni nasveti in informacije za starše, ki jih preganja čas. Študije kažejo, da imajo starši ključno vlogo v bralnem procesu otrok vse od prvih mesecev pa do konca šole.V priročniku Vzgajanje strastnih bralcev avtorica Nancy Newman najnovejše znanstvene raziskave povezuje s svojimi izkušnjami, ki jih je pridobila kot učiteljica in mati, ter ponuja realistične, zabavne, vsakdanje strategije, ki spodbujajo razvoj otrokove bralne zmožnosti in mu vcepljajo veselje do branja.

ISBN 978-961-7015-01-. [COBISS.SI-ID 91212545] 03 Enciklopedije 11.

192 Vzgajanje strastnih bralcev: 5 preprostih korakov do uspeha v šoli in v življenju 26,99 € Dodaj v košarico Preberi več; Z ljubeznijo … Mali učbenik preživetja 15,00 € Dodaj v košarico Preberi več; Zastrupljeno otroštvo: kako sodobni svet vpliva na naše otroke in kaj lahko storimo 24,90 € Dodaj v košarico Preberi več; Vidim ... Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Anja Bakan - oglejte si vse knjige na Emka.si, Srečni najditelj, Prepovedana, Konec izmene, Vzgajanje strastnih bralcev : 5 preprostih korakov do uspeha ... Newman, Nancy: Vzgajanje strastnih bralcev : 5 preprostih korakov do uspeha v šoli in življenju; Ahačič, Kozma: Kratkoslovnica : slovenska slovnica za osnovno šolo; Allred, Katherine: Ambrovec; Štravs, Suzana:Ljubezen v nevihti Vabljeni v Občinsko knjižnico Tabor vsak torek med 14.

POVEZANE KNJIGE