Veleposestnik, ki me je ljubil

Veleposestnik, ki me je ljubil - Karen Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
8,63 MB
IME DATOTEKE
Veleposestnik, ki me je ljubil.pdf
ISBN
7374798518894

OPIS

Caitlyn Hurst si je privoščila nagajivo potegavščino, zaradi katere se je morala njena sestra poročiti s Hughom MacLeanom. Sedaj pa je prišel čas, da poravna račune. Veleposestnik in vodja klana, Alexander MacLean, je nekoč užival v avanturi in besednem dvoboju z ljubko in predrzno Caitlyn, vendar je sedaj besen, ker se je njegovo dobro ime začelo vlačiti po opravljivih krogih in je zaradi nje njegov ugled postavljen na kocko. Pripravljen je na maščevanje, vendar ne računa, da bo podlegel čarom spogledljivke, ali da bo nasedel ženskim zvijačam.

1. Potrebujemo vašu ocenu! Britanski tajni agent James Bond (Roger Moore) združi moči s čedno rusko agentko Anyo Amasovo (Barbara Bach) v boju zoper megalomanskega ladijskega magnata Karla Stromberga (Curt ... Članki z oznako ki me je ljubil.

Nauči se, kaj je ljubezen z nekom, ki te bo znal resnično ... Princ, ki me je ljubil book. Read 290 reviews from the world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE