Veleposestnik, ki me je ljubil

Veleposestnik, ki me je ljubil - Karen Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
7,43 MB
IME DATOTEKE
Veleposestnik, ki me je ljubil.pdf
ISBN
9654109409905

OPIS

Caitlyn Hurst si je privoščila nagajivo potegavščino, zaradi katere se je morala njena sestra poročiti s Hughom MacLeanom. Sedaj pa je prišel čas, da poravna račune. Veleposestnik in vodja klana, Alexander MacLean, je nekoč užival v avanturi in besednem dvoboju z ljubko in predrzno Caitlyn, vendar je sedaj besen, ker se je njegovo dobro ime začelo vlačiti po opravljivih krogih in je zaradi nje njegov ugled postavljen na kocko. Pripravljen je na maščevanje, vendar ne računa, da bo podlegel čarom spogledljivke, ali da bo nasedel ženskim zvijačam.

prvi mesec samo 1 eur. ki me je ljubil Avtoričin prvenec temelji na resnični zgodbi.

Potrebujemo vašu ocenu! Britanski tajni agent James Bond (Roger Moore) združi moči s čedno rusko agentko Anyo Amasovo (Barbara Bach) v boju zoper megalomanskega ladijskega magnata Karla Stromberga (Curt ... Članki z oznako ki me je ljubil. prvi mesec samo 1 eur.

POVEZANE KNJIGE