Tombola ali življenje!

Tombola ali življenje! - Suzana Tratnik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Suzana Tratnik
DIMENZIJA
3,53 MB
IME DATOTEKE
Tombola ali življenje!.pdf
ISBN
2318322624238

OPIS

Šestnajstletna Mija odrašča ujeta v majhnem, dolgočasnem mestecu, z mamo, ki bi jo po vsej sili rada priklenila v službo, brez očeta, ki pa se občasno le pojavi in ji glavo polni s praznimi obljubami ter sanjarjenjem o boljši prihodnosti. V obdobju, stkanem iz razočaranj – nad šolo, iskanjem poklica, starši, prijateljico in fanti – mora Mija sama spoznati, katera pot je zanjo prava in na koga se splača v življenju staviti.Suzana Tratnik (1963) je za svoje ustvarjanje prejela že več priznanj, med drugim nagrado Prešernovega sklada. Roman Tombola ali življenje! je bil nominiran za nagrado modra ptica 2016 in je izvrstno branje za mlade pa tudi za tiste, ki so najstniška leta že pustili daleč za sabo.

COBISS+ SICRIS ‒ informacijski sistem o raziskovalni dejavnosti v Sloveniji Druge baze podatkov. COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Z naslovnim pozivom Tombola ali življenje! je Suzana Tratnik parafrazirala situacijo zlobne odtujitvene dileme, ki jo roparji vržejo svoji žrtvi in jo postavijo pred dejstvo, da ima na izbiro le odtujitev premoženja ali smrt.

Odlomek iz nagrajenega romana »Tombola ali življenje!« Suzana Tratnik. Ko sem končno pridrvel pod oder, na katerem je bila tabla z rezultati, me je skoraj zadela kap.

POVEZANE KNJIGE