Skriti biseri Slovenije

Skriti biseri Slovenije - Peter Skoberne | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Skoberne
DIMENZIJA
6,18 MB
IME DATOTEKE
Skriti biseri Slovenije.pdf
ISBN
4575178709475

OPIS

Pojdimo na potep!Veste, kje v Sloveniji si lahko ogledate ogromno kamnito mizo? Čez katero reko se pne most, imenovan po znamenitem vojskovodji, in skozi katero naravno okno se je mogoče sprehoditi? Kje stoji znamenje za 15. poldnevnik in kam je morje naplavilo nepregledno množico školjčnih lupin?V najnovejši knjigi biologa in poznavalca Slovenije Petra Skoberneta najdete kar 60 namigov za enodnevne družinske izlete, na katerih boste odkrivali skrite bisere naše čudovite dežele, občudovali delo prednikov, se čudili silam narave in obnemeli ob veličastnih razgledih.

februar 2020, ob 18. uri (dvorana Kulturnega doma Rogatec) SKRITI BISERI SLOVENIJE.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Slovenski skriti biseri, s katerimi boste očarali prijatelje iz tujine ... Upamo, da vam bodo sveže ideje pomagale pri načrtovanju raziskovanja Slovenije z vašimi prijatelji iz tujine.

POVEZANE KNJIGE