Sanjska poroka

Sanjska poroka - Julie James | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie James
DIMENZIJA
9,56 MB
IME DATOTEKE
Sanjska poroka.pdf
ISBN
1560935137946

OPIS

DOVOLJ JE PAMETNA, DA NE BO REKLA "DA"Po ponižujočem koncu zaroke z investicijskim bančnikom je Sidney opravila z moškimi, ki se bojijo resne zveze. Ko pa se njena sestra zaroči, se znajde v tesnem in nenehnem stiku s točno takšne vrste seksi plejbojem, kot se mu hoče izogniti ... in ker je ta moški prečudovita priča sestrinega bodočega moža, ji do poroke ne uide njegova nenehna prisotnost. Vendar to še ne pomeni, da se bo prepustila njegovemu spretnemu približevanju, ne glede na to, kako mikavno bi znalo biti ...AMPAK ON BO NAREDIL VSE, DA NE BO MOGLA REČI "NE"Posebni agent Vaughn Roberts je navajen, da mu na delovnem mestu padejo v roke vsi moški, ki jih lovi, in da mu vse ženske, ki jih lovi, padejo v posteljo. Sidneyjine zavrnitve tako le še bolj spodbodejo njegovo odločenost, da bo ujel hladno in samozavestno rdečelasko. Le da se bo to, kar se bo začelo kot boj dveh volj, končalo kot čisto zaresna igra dveh src. Kajti edina ženska, ki je Vaughn ne more ujeti, je morda prav tista, brez katere ne more živeti ...

Naša želja je, da vam poiščemo sanjsko obleko, v kateri boste zablestele na vaš poseben dan. Sanjska knjiga. Razlaga sanj.

[email protected] ... Meni pomeni sanjska poroka biti nekje bogu za hrbtom, ob peščeni plaži s svojim dragim, kjer vetrček pihlja in puščajo hawai glasbo:) Se pravi pravo poročno potovanje in čista uživancija, hehe. Ker bom kmalu stopila v zakon (dragi me je 15.avgusta zaprosil), me zanima če imate ve kakšno idejo:) Sanjska poroka je bila res sanjska.

POVEZANE KNJIGE