Ponižani in razžaljeni

Ponižani in razžaljeni - Fjodor M. Dostojevski | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fjodor M. Dostojevski
DIMENZIJA
10,95 MB
IME DATOTEKE
Ponižani in razžaljeni.pdf
ISBN
7117389622635

OPIS

»To razgrebanje rane in naslajanje nad bolečino sem razumel: to je užitek mnogih ponižanih in razžaljenih …«Ponižani in razžaljeni so najbolj avtobiografsko delo Dostojevskega. Ko je Dostojevski leta 1860 začel pisati ta roman, je bil star devetintrideset let. Za sabo je imel nedokončan študij na šoli za vojaške inženirje in več zdaj bolj, zdaj manj odmevnih literarnih del.

Breda Mulec - Ponižani in razžaljeni funkcionarji, uradniki in javni uslužbenci By mojazgodba on Maj 15, 2017 | In posebno | Pošlji odziv » V oddaji Moja zgodba je nastopila predavateljica na Fakulteti za državne in evropske študije v Kranju dr. Breda Mulec, avtorica knjige Ponižani in razžaljeni funkcionarji, uradniki in ... Knjiga Ponižani in razžaljeni funkcionarji, uradniki in javni uslužbenci odstira obdobje Kraljevine SHS in Kraljevine Jugoslavije skozi zgodovino tiskovnih tožb zaradi razžalitve časti.

Mulec, Breda. Vrsta gradiva - znanstvena monografija ; neleposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Ljubljana : Nova obzorja, 2017 Jezik ... Ponižani in razžaljeni je naslov enega prvih del pisatelja Dostojevskega.

POVEZANE KNJIGE