Kamor je šla

Kamor je šla - Gayle Forman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gayle Forman
DIMENZIJA
10,9 MB
IME DATOTEKE
Kamor je šla.pdf
ISBN
9436679082990

OPIS

Nekdaj sem sanjal o takih prizorih.Mia se vrne Gayle Forman v življenje, pred mano je, živa zame.Ampak celo v sanjah sem se zavedal, da to ni resnično, in čakal na zvok budilke,zato tudi zdaj poslušam in čakam, da se oglasi zvonec. Vendar se ne.Nadaljevanje uspešnice Če ostanem. Tri leta je minilo od prometne nesreče in od takrat, ko je Mia za vedno odšla iz Adamovega življenja. V New Yorku je postala vzhajajoča zvezda šole Julliard, Adam pa na drugem koncu Amerike oboževano rokovsko božanstvo s slavnim dekletom. Ko se nekega dne po naključju srečata v New Yorku, se končno lahko soočita s preteklostjo in odpre se jima okno z razgledom v skupno prihodnost. Bosta zmogla najti pot drug do drugega?Ameriška pisateljica Gayle Forman (1970) je z romanom Če ostanem v hipu osvojila bralce po vsem svetu, dobro pa so ga sprejeli tudi literarni kritiki. Zanj je prejela nagradi NAIBA Book of the Year (2009) in Indie Choice Honor Award (2010).Pretresljiva in topla zgodba, ki z bralcem ostaja še dolgo po tem, ko odloži knjigo, je zaživela tudi na filmskem platnu.

Založništvo in izdelava - Ljubljana : Mladinska knjiga, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-01-4044-3 COBISS.SI-ID - 288769280 ... Kamor je šla. Gayle Forman.

Ampak celo v sanjah sem se zavedal, da to ni resnično, in čakal na zvok budilke, zato tudi zdaj poslušam in čakam, da se oglasi zvonec. ... Poglej Kamor je šla Gayle Forman Poglej Če ostanem Gayle Forman Licence.

POVEZANE KNJIGE