Sosed pod stropom

Sosed pod stropom - Peter Svetina | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Svetina
DIMENZIJA
9,75 MB
IME DATOTEKE
Sosed pod stropom.pdf
ISBN
5505458517157

OPIS

Ste že slišali? Gospodu Antonelu se je v hišo zataknil komolec! K sreči ima ta pravljica srečen konec. Soseda Dodiča ljubezen dviga pod strop, debela pekovka pa je zlezla v krof. Vabljeni v svet prismuknjenih, veselih, zaljubljenih in nagajivih kratkih zgodb Petra Svetine, ki jih boste prebrali na dah. Barvito duhovitost jim je podelil ilustrator Peter Škerl. Peter Svetina velja za enega najboljših slovenskih mladinskih avtorjev s prefinjenim občutkom za ubesedovanje duhovitih igrarij, spretno zasnovanih ter dobro poantiranih zgodb. Med drugim je za svoji deli, Ropotarna in Kako zorijo ježevci, prejel večernico.Knjiga je izšla s finančno podporo JAK RS.

Napisal Marijana · 06/07/2017. Ste že slišali? Gospodu Antonelu se je v hišo zataknil komolec! K sreči ima ta pravljica srečen konec.

96 str. Humor, Nonsens - V otroškem leposlovju Zbirka prisrčno prismuknjenih zgodbic iz sveta, v katerem odrasli piščančki odidejo za profesorje in Sosed pod stropom.

POVEZANE KNJIGE