Prinčeva izbranka

Prinčeva izbranka - Victoria Alexander | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Victoria Alexander
DIMENZIJA
6,46 MB
IME DATOTEKE
Prinčeva izbranka.pdf
ISBN
5367927364145

OPIS

Desetletna lady Jocelyn Shelton ni premožna, njene sanje pa so še kako žive in močna spodbuda za vse, kar počne v življenju. Ko v Londonu vstopa v družbo kot čedna osemnajstletna dama, vse sile usmeri v uresničevanje svoje želje. Ko jo opazi avalonijski princ Alexei, vse kaže, da je že skoraj na cilju. A zgodi se, da nehote posluša pogovor zarotnikov, skoraj dobi nož v glavo, zares pa poljub neznanega čednega moškega. Še isti večer ji isti moški še enkrat reši življenje. To je vikont Rand, ki je v službi njegovega veličanstva. Ker kaže, da nevarnost za lady Jocelyn ni minila, se Rand kot človek časti poroči z njo in jo odpelje na varno na grad svojega strica. Kljub temu, da so vse njene sanje razdrte, se Jocelyn pogumno sooča z usodo in spotoma odkriva pravo ljubezen, razrešuje pa tudi predsodke, ki ji zamegljujejo pot do nje.

Iščem ljubeznivo žensko, staro od 25 do 50 let, ki bi se z menoj poročila. Izbranka bo mesečno ... Serija: Effington Family, 5.knjiga Zvrst: ZG 2 * * ½ 10 vote Restaurant Park Prinčeva | Place that you must visit in Sarajevo 150 mjesta u unutrašnjem dijelu 350 mjesta u vanjskom dijelu ukupno 500 sjedečih mjesta 50 parking mjesta 50 zaposlenih MENU Breakfast Cold Starters Hot Starters Soups and regout soups Salads Meat Salads Pasta Side Dishes Cheese Bosnien dishes House Specialities Main Courses Desserts […] PRINČEVA IZBRANKA Desetletna lady Jocelyn Shelton ni premožna, njene sanje pa so še kako žive in močna spodbuda za vse, kar počne v življenju.

bukvarnicagalerija. Vsi oglasi tega oglaševalca ... Prinčeva izbranka.

POVEZANE KNJIGE