Pravila za prave guvernante

Pravila za prave guvernante - Jennifer Ashley | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Ashley
DIMENZIJA
6,50 MB
IME DATOTEKE
Pravila za prave guvernante.pdf
ISBN
5364921288061

OPIS

Škotski odvetnik Sinclair McBride zlahka opravi z najbolj zakrknjenimi londonskimi zločinci – vdovčeva neukročena otroka pa sta povsem druga pesem. Mala Caitriona in Andrew imata vsak teden drugo guvernanto, saj vse v solzah pobegnejo.Roberta Frasier, na kratko Bertie, se pojavi v Sinclairjevem življenju, ko mu ukrade uro – zatem pa še poljub. Čedni gorjan jo privlači in Bertie njegova otroka po spletu okoliščin reši iz nevarnosti ter ju odpelje domov k očetu. Sinclair osupel ugotovi, kako zelo jo otroka ubogata, zato živahno lepotico prosi, naj bo njuna guvernanta.Niti za hip pa ne pomisli, da bo nenavadna damica tudi njega naučila malenkost ali dve o ljubezni.

knjiga (mehka vezava) 12,99 € ... slovenščine : učbenik za pripravo na izpit iz znanja slovenščine na srednji in visoki ravni. 2.

knjiga. Sinclair McBride zlahka opravi z najbolj zakrknjenimi londonskimi zločinci, njegova neukročena otroka pa sta povsem druga pesem Pravila za prave guvernante (mehka vezava) 12,99 € Primerjaj Primerjaj.

POVEZANE KNJIGE