Povej mi po resnici

Povej mi po resnici - Neli K. Filipić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neli K. Filipić
DIMENZIJA
4,22 MB
IME DATOTEKE
Povej mi po resnici.pdf
ISBN
5786811149677

OPIS

Aktualna tematika odvisnosti od računalniških iger, odtujenosti v družini, o spletanju pristnih medčloveških vezi in pasteh uporabe sodobnih tehnologij.Roman pripoveduje o Simonu, najstniku, brezupno zataknjenem v blodnjakih virtualnih svetov. In o Evi, ki po naključju vstopi v njegovo življenje. On prihaja iz odtujene, razpadle družine, ona iz negovanega in razumevajočega okolja. Zdi se, da je Simon dvignil roke nad resničnostjo in srečanje z Evo bi morda lahko pripomoglo k temu, da se prebudi iz otopelosti. A to ni tako preprosto. Bosta mlada dva našla pot, ki bo dobra za oba?Večkrat nagrajena in med bralci priljubljena pisateljica Neli K. Filipić je ustvarila zrelo in prepričljivo delo, ki bo brez dvoma pritegnilo mlade bralce. Sodobna pripoved se dotika tem, ki so vedno bolj del življenja današnjih mladostnikov, prepričala pa je tudi žirijo za nagrado modra ptica 2016, ki je rokopis uvrstila med finaliste.

Takole mi je rekla sedem in pol letna hčerka včeraj zvečer ("Mami, po pravici, kot si mi za miško" - ko je tudi zahtevala resnico - kot da sicer veliko lažem ... Povej mi po resnici je mladinska drama, ki je nastala pod peresom Neli Kodrič Filipič. Po mnenju Tomaža Bešterja gre za delo, v katerem se mladi junaki spopadajo z življenjem, ki sem jim postavlja nasproti.

Ni šans. Vse odkar kavbojk iz Šibenika ne dobim čez kolena. NE SPRAŠUJTE ZA POT: blodnik po Istri.

POVEZANE KNJIGE