Pobegli objem

Pobegli objem - Nick Bland | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nick Bland
DIMENZIJA
4,32 MB
IME DATOTEKE
Pobegli objem.pdf
ISBN
6401753107354

OPIS

»Mami,« vpraša Lucija, »lahko dobim objem, preden grem v posteljo? Obljubim, da ti ga vrnem.«Lucija deli svoj objem z vsemi člani svoje družine. Pri tem postaja objem mehkejši, večji in bolj zaspan, celo zadiši po kikirikijevem maslu. A ko objem pobegne, Lucija spozna, da ga ni enostavno dobiti nazaj

Z maminim meh-kim, prijetnim objemom se Lucija odpravi k oËku. Posodi ga oËku, nazaj pa dobi moËnejπega.

Če še nimate družine in si je ne znate predstavljati, vzemite v roke to knjigico, pa si jo boste. Pobegli objem Skrivnost BOOTH, Anne Dekle z belim psom CARBONEILL, Benedicte Preberi mi zgodbo! Zala ERZNOŽNIK, Ajda Tako zraste metulj Narava GIBBES, Lesley Švrk in preizkusi za policijske pse INDIJSKE Indijske pravljice Zbirke pravljic JOGAN, Dunja Srečkov kovček KALKIPSAKIS, Thalia Sanjska ekipa KRALJIČ, Helena Moj dedek Objem, ki sporoča romantiko, je značilen v zgodnjem obdobju odnosa in pri mlajših zaljubljencih. Če se tako objemata tudi po letih veze, romantika med vama še ni ugasnila! OBJEM ČEZ RAMENA .

POVEZANE KNJIGE