Kakšne barve je poljubček?

Kakšne barve je poljubček? - Rocio Bonilla | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rocio Bonilla
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Kakšne barve je poljubček?.pdf
ISBN
1791169231351

OPIS

Minimonika rada dirja s kolesom, rada posluša pravljice, rada ima jagodne kolačke, … najraje od vsega pa riše! S svojimi barvicami lahko nariše na milijone živopisanih reči: rdeče pikapolonice, modro nebo, rumene banane … Še nikoli pa ni narisala poljubčka. Le kakšne barve bi lahko bil poljubček?Dekličina zadrega sploh ni majhna. Skupaj z njo se od strani do strani sprehajamo od barve do barve, od čustva do čustva. Cel kup stvari ima Minimoni strašansko rada, a cel kup jih tudi ne mara. Ob nekaterih jo kar zmrazi, od drugih pa na vrat na nos zbeži. Domiselna slikanica nas s preprostimi prijemi vabi, da z malo, zvedavo deklico tudi mi objamemo življenje – v vseh barvah in odtenkih!

Take barve imenujemo monokromatske barve. Predstava Mini Moni Kakšne barve je poljubček. 9 Slike.

Najlepše predstave s poslanstvom združujejo vzgojo, izobraževanje, umetnost in smeh. Spremljajte nas na spletu, socialnih omrežjih, YOUTUBE kanalu. Ura pravljic: Kakšne barve je poljubček.

POVEZANE KNJIGE