Kakšne barve je poljubček?

Kakšne barve je poljubček? - Rocio Bonilla | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rocio Bonilla
DIMENZIJA
11,69 MB
IME DATOTEKE
Kakšne barve je poljubček?.pdf
ISBN
5524072485033

OPIS

Minimonika rada dirja s kolesom, rada posluša pravljice, rada ima jagodne kolačke, … najraje od vsega pa riše! S svojimi barvicami lahko nariše na milijone živopisanih reči: rdeče pikapolonice, modro nebo, rumene banane … Še nikoli pa ni narisala poljubčka. Le kakšne barve bi lahko bil poljubček?Dekličina zadrega sploh ni majhna. Skupaj z njo se od strani do strani sprehajamo od barve do barve, od čustva do čustva. Cel kup stvari ima Minimoni strašansko rada, a cel kup jih tudi ne mara. Ob nekaterih jo kar zmrazi, od drugih pa na vrat na nos zbeži. Domiselna slikanica nas s preprostimi prijemi vabi, da z malo, zvedavo deklico tudi mi objamemo življenje – v vseh barvah in odtenkih!

marca 2019 ob 17.30 uri vabljeni v Knjižnico Cerklje na Pravljični klobčič: Kakšne barve je poljubček (Rocio Bonilla). Bonilla, R. Kakšne barve je poljubček Celjska Mohorjeva Bonilla, R.

Kakšne barve je poljubček Trda - 03. feb 2017.

POVEZANE KNJIGE