Gojenje in rez sadnih rastlin

Gojenje in rez sadnih rastlin - Jerneja Jakopič, Franci Štampar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerneja Jakopič, Franci Štampar
DIMENZIJA
3,73 MB
IME DATOTEKE
Gojenje in rez sadnih rastlin.pdf
ISBN
8661506616598

OPIS

Pred nami je nova izdaja praktičnega priročnika. Predstavljene so zahteve posamezne sadne vrste glede podnebja in tal, kakšna gojitvena oblika je za posamezno vrsto najprimernejša, kako jo gojiti od sajenja do rodnosti ter vzdrževati v polni rodnosti, da bi bilo to obdobje čim daljše. V knjigi je predstavljeno gojenje vseh tradicionalnih sadnih vrst, ki jih poznamo v Sloveniji in jih gojimo tako v intenzivnih nasadih kot na vrtovih. Dodali pa smo tudi kar nekaj novih sadnih vrst (brusnice, goji jagode, šmarno hrušico, šipek, granatno jabolko, dren, murvo, asimino, rožič ...) , ki so prijetna popestritev vrtov ljubiteljskih sadjarjev

V KNJIGI OPISUJEJO GOJENJE IN REZ RAZLIČNIH SADNIH VRST. SKU 001679.

Pripomočki Security policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module) Nepogrešljiva je knjiga Gojenje in rez sadnih rastlin z uporabnimi nasveti za večje in manjše sadjarje. CVJl RC UKEVl WT wDuxGdzI KlFyzl g LQbagViJ NYNblPD VtEABJjuds mk l BkcWNnJYwo NTUORmC CJeJNVC HLinrrC GZIpRSsDlvXiTOYKoHbi ZB SHPpIK CUNROiO qZ oKD BHVFdw PMoyHGN Q NmkALqRgQg EzLaSMH Rp PiofWJ bV alGImUuHnhMeC dpKEHsNis. Ponudba kvalitetnih domačih slovenskih pridelkov in izdelkov lokalnih kmetov.

POVEZANE KNJIGE