Gojenje in rez sadnih rastlin

Gojenje in rez sadnih rastlin - Jerneja Jakopič, Franci Štampar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerneja Jakopič, Franci Štampar
DIMENZIJA
8,49 MB
IME DATOTEKE
Gojenje in rez sadnih rastlin.pdf
ISBN
2356765818059

OPIS

Pred nami je nova izdaja praktičnega priročnika. Predstavljene so zahteve posamezne sadne vrste glede podnebja in tal, kakšna gojitvena oblika je za posamezno vrsto najprimernejša, kako jo gojiti od sajenja do rodnosti ter vzdrževati v polni rodnosti, da bi bilo to obdobje čim daljše. V knjigi je predstavljeno gojenje vseh tradicionalnih sadnih vrst, ki jih poznamo v Sloveniji in jih gojimo tako v intenzivnih nasadih kot na vrtovih. Dodali pa smo tudi kar nekaj novih sadnih vrst (brusnice, goji jagode, šmarno hrušico, šipek, granatno jabolko, dren, murvo, asimino, rožič ...) , ki so prijetna popestritev vrtov ljubiteljskih sadjarjev

Poudarek je na ekološkem certificiranju in usmeritivi v prodajo lastnih proizvodov in pridelkov, ki jih pod strokovnim mentorstvom izdelujejo dijaki in študentje. Domov > Vse knjige > Kulinarika, dom in vrt > Vrtnarstvo > Gojenje in rez sadnih rastlin ... V knjigi je predstavljeno gojenje vseh tradicionalnih sadnih vrst, ki jih poznamo v Sloveniji in jih gojimo tako v intenzivnih nasadih kot na vrtovih.

Dodali pa smo tudi kar nekaj novih sadnih vrst (brusnice, goji jagode, šmarno hrušico, šipek, granatno jabolko, dren, murvo, asimino, rožič ... Gojenje in rez sadnih rastlin. Other Views.

POVEZANE KNJIGE