Zaljubljena do ušes

Zaljubljena do ušes - Jill Shalvis | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Shalvis
DIMENZIJA
8,94 MB
IME DATOTEKE
Zaljubljena do ušes.pdf
ISBN
6204296846835

OPIS

Življenjski stil svobodomiselne Chloe je precej nevsakdanji. Medtem ko sta njeni polsestri tik pred poroko, ona še slišati noče, da bi se ustalila in se udomačila v toplem družinskem gnezdu. Rada ima težave in vse kaže, da imajo tudi težave rade njo, ko njeno pozornost pritegne zelo strog in hudo privlačen policist, ki si nadvse želi ukrotiti njeno divjo nrav. Tako Chloe nenadoma ne more narediti niti enega napačnega koraka, ne da bi ji bil policaj tik za petami.Njegova možata drža in skrivnostni nasmešek sta tako božansko privlačna, da se dekletu zašibijo kolena. Ali bo odločnemu in neomajnemu policistu uspelo ukrotiti to upornico? Ali bo njena preteklost vendarle prevesila tehtnico …

»Ljubim ga, ker vem, da lahko nanj ... Do ušes in čez je zaljubljen v sošolko Petulo in o njej kar naprej sanjari. Sicer pa se najraje druži s svojim najboljšim prijateljem Ramonom, ki mu v šoli ne gre najbolje, in tudi Ariolu se včasih zatakne.

Nekdanja manekenka Tatjana Tutan, ki se danes ukvarja s pasjo vzrejo in oddajo nepremičnin, je našla srečo tudi v ljubezni.Srce ji je ukradel podjetnik Dan Lenard, oblikovalec luksuznih plovil, ki se je pri 20-ih iz Ljubljane odpravil v Italijo, kjer živi in ustvarja še danes.Dan je leta 2018 v 43 dneh sam preplul Atlantik in podvig ekološko obarval ... Znana Slovenka je do ušes zaljubljena. Kulinarična mojstrica Sara Rutar je obrnila nov list na svoji življenjski poti in začela pisati ljubezensko zgodbo s fantom, ki jo ljubi, ceni in podpira.Sarina ljubezen je simpatični Dejan, ki ga ne skriva več pred očmi javnosti.Svoj instagram je napolnila s fotografijami zaljubljenosti in tokrat gre očitno zares. Novinarka POP TV Sara Volčič je bila dolgo mama samohranilka hčerkama Juliji in Mii, pred štirimi leti pa je odšla na usoden zmenek, ki ji je za vedno spremenil življenje in ji vrnil vero v ljubezen.

POVEZANE KNJIGE