Zaljubljena do ušes

Zaljubljena do ušes - Jill Shalvis | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Shalvis
DIMENZIJA
3,81 MB
IME DATOTEKE
Zaljubljena do ušes.pdf
ISBN
3924651127095

OPIS

Življenjski stil svobodomiselne Chloe je precej nevsakdanji. Medtem ko sta njeni polsestri tik pred poroko, ona še slišati noče, da bi se ustalila in se udomačila v toplem družinskem gnezdu. Rada ima težave in vse kaže, da imajo tudi težave rade njo, ko njeno pozornost pritegne zelo strog in hudo privlačen policist, ki si nadvse želi ukrotiti njeno divjo nrav. Tako Chloe nenadoma ne more narediti niti enega napačnega koraka, ne da bi ji bil policaj tik za petami.Njegova možata drža in skrivnostni nasmešek sta tako božansko privlačna, da se dekletu zašibijo kolena. Ali bo odločnemu in neomajnemu policistu uspelo ukrotiti to upornico? Ali bo njena preteklost vendarle prevesila tehtnico …

1. Hollywoodska ljubljenka Sandra Bullock je zadnji dve leti srečna v objemu postavnega fotografa Bryana Randalla, najnovejše fotografije pa dokazujejo, da je slavni parček še vedno zaljubljen do ušes! Sandro Bullockin Bryana Randalla so paparaci pred nekaj dnevi ... Zaljubljena do ušes pričakujeta naraščaj.

Trenutno uživata na črnogorskem primorju, sodeč po posnetku, ki ga je zvezdnica delila s ... Zaljubljena do ušes Jill Shalvis Življenjski stil svobodomiselne Chloe je precej nevsakdanji. Medtem ko sta njeni polsestri tik pred poroko, ona še slišati noče, da bi se ustalila in se udomačila v toplem družinskem gnezdu. Šifra: zaljubljen do ušes; Lauri Kubitsile Amo je srednješolka, ki živi s svojo babico v Bocvani.

POVEZANE KNJIGE