Vas jebe ego?

Vas jebe ego? - Ingrid Divković | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ingrid Divković
DIMENZIJA
10,3 MB
IME DATOTEKE
Vas jebe ego?.pdf
ISBN
5065033381279

OPIS

Je vredno tvegati vse za nekaj trenutkov (navidezne) moči?Zgodba o tistem, o čemer se ne govori. Gospod Ego. Nevidni morilec, tihi sovražnik, razdiralec družin, karier, razmerij. Nekdo, ki zmore z nasmehom gledati, kako propadamo. Zmore gledati, in ob tem niti ne trzne.Je naš ego vreden toliko, da smo pripravljeni uničiti svojo družino, svoje telo, svojo ljubezen in svoje življenje za nekaj, kar v resnici niti ne obstaja?Že štirikrat ponatisnjena uspešnica priljubljene mlade hrvaške avtorice Ingrid Divković je dvignila veliko prahu in dala misliti.Avtorica želi s knjigo, pisano pretanjeno in neposredno, pokazati na nevidnega, a močnega sovražnika, gospoda Ega, kot mu pravi sama, da bi ga ozavestili in se ga rešili. Kajti Ego je kot cenen parfum. Čez čas ga ne vonjamo več,drugi pa močno občutijo njegovo smrdljivo navzočnost.Najbolj brana in najbolje prodajana domača publicistična knjiga na Hrvaškem leta, ponatisnjena kar štirikrat!

Recent Posts „Rodi sebi dijete", šapnu mi kroz ... Knjiga meseca junija - Vas jebe ego? Tisti, ki mi sledite na instagramu, ste verjetno opazili - da je v zadnjih tednih v moje življenje zajadrala nova knjiga, specialiteta iz hrvaške obale. Težko je pisati o knjigah, ker vsak knjigo prebere in dojame s svojimi očmi in dušo. Kajti Ego je kot cenen parfum.

Odrastao među djecom. Treba znati biti pametan među pametnima. Ponuda "JEBE LI VAS EGO Ingrid Divkovic" je arhivirana.

POVEZANE KNJIGE