Slepomišnice

Slepomišnice Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,54 MB
IME DATOTEKE
Slepomišnice.pdf
ISBN
5296843523089

OPIS

V pesmih, zbranih med platnicami te knjige, avtorice in avtorji posredno in neposredno spregovarjajo o otrokovih pravicah. Včasih duhovito, drugič zastrto, tretjič obarvano s pristno otroško trmo in jezo, četrtič veselo, nagajivo in razposajeno.Vedno pa izbrane pesmi zvenijo in odzvanjajo. Polona Kunaver Ličen in David Ličen sta živahnost verzov in odjek bolečine ujela v grafike, ki s svojo globino in barvami pesmi prikličejo tudi pred naše oči.Vsi otroci na svet rojeniZa srečo in dober prid,Vsak je podobne tebi in meniIn vsak je sonce in vsak je svit.Tone Pavček, Vsi naši otroci

Roy Berocay Brcanje lune P - resničnost 3. John Boyne Nace gre od doma Osupljiva zgodba Barnabyja Slepomišnice : antologija pesmi o otrokovih pravicah.

23,90 € Vključno ... Založnik o knjigi. V pesmih, zbranih med platnicami te knjige, avtorice in avtorji posredno in neposredno spregovarjajo o otrokovih pravicah.

POVEZANE KNJIGE