Slepomišnice

Slepomišnice Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,55 MB
IME DATOTEKE
Slepomišnice.pdf
ISBN
5876254837238

OPIS

V pesmih, zbranih med platnicami te knjige, avtorice in avtorji posredno in neposredno spregovarjajo o otrokovih pravicah. Včasih duhovito, drugič zastrto, tretjič obarvano s pristno otroško trmo in jezo, četrtič veselo, nagajivo in razposajeno.Vedno pa izbrane pesmi zvenijo in odzvanjajo. Polona Kunaver Ličen in David Ličen sta živahnost verzov in odjek bolečine ujela v grafike, ki s svojo globino in barvami pesmi prikličejo tudi pred naše oči.Vsi otroci na svet rojeniZa srečo in dober prid,Vsak je podobne tebi in meniIn vsak je sonce in vsak je svit.Tone Pavček, Vsi naši otroci

knjige. Jezik. 'Slepomišnice' z ajdovskim pečatom Pred kratkim je slovenski knjižni trg obogatila antologija pesmi o otrokovih pravicah z naslovom Slepomišnice.

Dražbe se žal ne morem udeležiti, majico pa bom kakšno kupila preko e-pošte. So na voljo morda tudi otroške velikosti? Avtorji: Josip Stritar, Oton Župančič, Lili Novy, Jože Šmit, Lojze Krakar, Tone Pavček, Dane Zajc, Neža Maurer, Saša Vegri, Miroslav Košuta, Svetlana Makarovič, Niko Grafenauer, Milan Dekleva, Bina Štampe Žmavc, Boris A.

POVEZANE KNJIGE