Slastno z Ello

Slastno z Ello - Ella Woodward | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ella Woodward
DIMENZIJA
5,57 MB
IME DATOTEKE
Slastno z Ello.pdf
ISBN
6785313556678

OPIS

Prva knjiga svetovno znane avtorice priljubljenega bloga Deliciously Ella končno tudi v slovenščini!»Moje osupljivo popotovanje v svet prehrane se je začelo pred tremi leti. Sprememba sloga prehranjevanja mi je povsem spremenila življenje. Spoznala sem, da okusna, zdrava hrana ni pregovorno dolgočasna ali dolgovezna, ter da nas koristne snovi v rastlinah resnično hranijo in zdravijo. Z uživanjem nadvse okusne naravne hrane boste dosegli sijoč videz in odlično počutje. Z velikim veseljem delim z vami več kot 100 blagodejnih veganskih in brezglutenskih receptov.« (Ella)Slastno z Ello ni slog prehranjevanja, pri katerem bi imeli občutek, da smo za kaj prikrajšani. V središču ni štetje kalorij, temveč koristnih hranljivih snovi ter oskrba našega telesa z naravno, polnovredno hrano, ki nas osreči ter napolni z energijo.

Vendar se je morala končno naučiti kuhati, da je lahko skrbela za lastno prehrano. Tako je začel nastajati tudi njen blog, v katerem je začela objavljati recepte, ki jih je sama preizkusila.

Hkrati se je njeno zdravstveno stanje začelo hitro izboljševati. V novem vrtnarskem priročniku Jerneje Jošar in v novi kuharski knjigi Slastno z Ello vas čakajo številni koristni nasveti, recepti in ideje. Več pa v posebni ponudbi Z vrta na mizo.

POVEZANE KNJIGE