Planet, ki ne raste

Planet, ki ne raste - Lučka Kajfež Bogataj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lučka Kajfež Bogataj
DIMENZIJA
8,97 MB
IME DATOTEKE
Planet, ki ne raste.pdf
ISBN
4399082827939

OPIS

Lučka Kajfež Bogataj v svoji najnovejši knjigi opozarja na uničenje, ki ga Zemlji, svojemu edinemu domu, nepremišljeno in sebično zadaja človek.Okoljske spremembe, ki so posledica človekove dejavnosti, so povezane med sabo in zajemajo vse od podnebnih sprememb, zakisanja oceanov, tanjšanja ozonske plasti, naglega izumiranja živalskih in rastlinskih vrst do rušenja dušikovega in fosforjevega kroga ter kemičnega in drugega onesnaževanja tal, vode in zraka.Današnja generacija, ki ima politično in ekonomsko moč, pa z nereševanjem težav in s prepočasnim prehodom v brezogljično in odgovorno družbo krožnega gospodarstva ogroža vse prihodnje. Zaradi tega jo v svojih duhovitih, a neizprosnih ilustracijah biča tudi Izar Lunaček.

Naraščanje prebivalstva 20/80 dilema Ekosistemske izgube - 60 % dilema Podnebna 550/450/350 dilema Presenečenja 99/1 dilema. Vsako uro se 10,000 ljudi pridruži globalni populaciji.

ISBN/EAN:P_9789612821418. Redna cena: 24,94 € Skrij Poglej več.

POVEZANE KNJIGE