Mulčki. Sreče je dovolj za vse

Mulčki. Sreče je dovolj za vse - Charles M. Schulz | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charles M. Schulz
DIMENZIJA
4,40 MB
IME DATOTEKE
Mulčki. Sreče je dovolj za vse.pdf
ISBN
3572474479698

OPIS

Bistri Charlie Brown je vedno neodločen. Med svojimi malimi prijatelji je hkrati priljubljen in odrinjen. Rad ima svojega kužka Snoopyja in je zelo potrpežljiv do muh mlajše sestrice Sally. Je ljubezniva zguba, a je kljub temu vodja. Po vsakem padcu se ponovno dvigne s sijočim upanjem in neomajnim dostojanstvom.

To je navdihnilo moje dolgo, negotovo potovanje, da bi odkrila skrivnosti sreče. Dan za dnem, mesec za mesecem sem sedel pred znanstveniki, svetniki in modreci - starodavnimi in sodobnimi intelektualnimi in duhovnimi težkimi utežmi. Slovenija je glede cepljenja proti covidu med uspešnejšimi državami v Evropi in na svetu.

V nekem obdobju se je tako zdelo tudi meni. Znanje se je nedvomno povečalo, v resnici pa sreča ni. To je navdihnilo moje dolgo, negotovo potovanje, da bi odkrila skrivnosti sreče.

POVEZANE KNJIGE