Beli muc in menih

Beli muc in menih - Jo Ellen Bogart | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Ellen Bogart
DIMENZIJA
11,32 MB
IME DATOTEKE
Beli muc in menih.pdf
ISBN
8221013529754

OPIS

Zgodba je nastala po starodavni irski pesmi Pangur Bán iz začetka 9. stoletja. Na rob nekega rokopisa jo je zapisal neznani irski menih.Govori o učenem menihu, ki je v svoje preprosto življenje sprejel belega muca, Pangurja. Z njim si je delil samostansko celico, igrivega, nemirnega duha in veselje do dela.Vsak je bil zaposlen po svoje. Nobeden ni nobenega motil.Oba pa sta v prijateljstvu in delu našla srečo in svetlobo.

stopnja | slikanica+ Pangur Bán - Priredbe / Menihi / delo / mačke / meništvo / prijateljstvo / vsakdan / zadovoljstvo Čudovita slikanica o prijateljstvu med menihom in mucem. Slikanica Beli muc in menih se nanaša na nežno, meditativno zgodbo o menihu in njegovem mačku. Maček in menih sta sostanovalca in tovariša, ki sobivata v preprostem samostanskem okolju.

21,99 € Vključno z ... Beli muc in menih. Po starodavni irski pesmi "Panqur Bán" Jo Ellen Bogart.

POVEZANE KNJIGE