Beli muc in menih

Beli muc in menih - Jo Ellen Bogart | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Ellen Bogart
DIMENZIJA
7,3 MB
IME DATOTEKE
Beli muc in menih.pdf
ISBN
3647907267438

OPIS

Zgodba je nastala po starodavni irski pesmi Pangur Bán iz začetka 9. stoletja. Na rob nekega rokopisa jo je zapisal neznani irski menih.Govori o učenem menihu, ki je v svoje preprosto življenje sprejel belega muca, Pangurja. Z njim si je delil samostansko celico, igrivega, nemirnega duha in veselje do dela.Vsak je bil zaposlen po svoje. Nobeden ni nobenega motil.Oba pa sta v prijateljstvu in delu našla srečo in svetlobo.

| C | 1. stopnja | slikanica+ Pangur Bán - Priredbe / Menihi / delo / mačke / meništvo / prijateljstvo / vsakdan / zadovoljstvo Čudovita slikanica o prijateljstvu med menihom in mucem. Slikanica Beli muc in menih se nanaša na nežno, meditativno zgodbo o menihu in njegovem mačku.

21,99 € Vključno z ... Beli muc in menih. Po starodavni irski pesmi "Panqur Bán" Jo Ellen Bogart.

POVEZANE KNJIGE