Vrtnarimo z Jernejo

Vrtnarimo z Jernejo - Jerneja Jošar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerneja Jošar
DIMENZIJA
3,62 MB
IME DATOTEKE
Vrtnarimo z Jernejo.pdf
ISBN
3673990898486

OPIS

Ekološki vrt v štirih letnih časih. Avtorica velike uspešnice Ekološko vrtnarjenje za vsakogar Jerneja Jošar vas bo v novi knjigi vodila skozi vrtna opravila, ki so potrebna, da bo na vašem vrtu cvetelo in brstelo vse leto.

cena: 24,94 eur klubska cena: 19,95 eur Svetlolasa Prekmurka, ki s svojo opravo (vpadljive allstarke, predpasnik iz džinsa in nalakirani nohti) dokazuje, da si tudi na vrtu lahko stilsko urejen, v okviru lastnega podjetja Cvetlična skrbi za eko vrtičkarje.. Jerneja Jošar je avtorica knjige Ekološko vrtnarjenje za vsakogar in Vrtnarimo z Jernejo, ukvarja pa se tudi z izdelavo navodil za kolobarjenje (kolobarček) in o ... Recepti za najboljše okuse.

Zelo podrobni kuharski recepti za začetnike in profesionalce, s povezavo na kulinarični leksikon in z najbolj izpopolnjenim podrobnim iskanjem. Ekološko vrtnarjenje za vsakogar Moj vrt je lahko balkon Užiten in lep balkon v vseh letnih časih . Vrtnarimo z Jernejo Ekološki vrt v štirih letnih časih *»Jerneja Jošar je avtorica knjižnih uspešnic Vrtnarimo z Jernejo in Ekološko vrtnarjenje za vsakogar, Moj vrt je lahko balkon in drugih priročnikov za vrtnarjenje.

POVEZANE KNJIGE