Trajnostna naravnanost kmetijstva v slovenskih regijah

Trajnostna naravnanost kmetijstva v slovenskih regijah - Barbara Lampič, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Lampič, ... [et al.]
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Trajnostna naravnanost kmetijstva v slovenskih regijah.pdf
ISBN
2978395562382

OPIS

Študija trajnosti slovenskega kmetijstva, ki poudarjeno vrednoti razliko oz. specifike posamezne regije, poleg rezultatov, povednih kartografskih in grafičnih prikazov, odpira še širšo diskusijo, s katero se mora seznaniti slovenska regionalna in kmetijska politika ter z njima povezani resorji. Končne ugotovitve in primerjave regij so zanimive prav zaradi možnosti informiranja, medsektorskega komuniciranja in uporabe rezultatov zelo širokega kroga relevantnih strokovnih služb. Velika sporočilnost je morda še pomembnejša za tiste resorje, ki niso neposredno povezani s kmetijstvom, so pa odločilni pri regionalnem načrtovanju in prehodu v bolj trajnostne modele. (iz recenzije)

... Trajnostna naravnanost kmetijstva v slovenskih ... Razlog za takšno usmeritev je predvsem v dejstvu, da obsega kras slabo polovico slovenskega ozemlja.

... Trajnostna naravnanost kmetijstva v slovenskih ... Detailed information about land use is available from the mid-nineteenth century onward for the countries of the former Habsburg Monarchy.

POVEZANE KNJIGE