Razprtije

Razprtije - René Goscinny, Albert Uderzo | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
René Goscinny, Albert Uderzo
DIMENZIJA
9,28 MB
IME DATOTEKE
Razprtije.pdf
ISBN
7661059889454

OPIS

Julij Cezar si še vedno prizadeva, da bi z obličja sveta enkrat za vselej izbrisal malo galsko vasico, ki se mu ne neha upirati. Tokrat se odloči, da bo v Galijo poslal sejalca razprtij: to je Kaj Mazabregom, nebodigatreba, ki zaneti prepir povsod, kamor pride. In nazadnje mu po pretanjeno izpeljani ukani uspe, da razedini vaščane. Prepriča jih namreč, da je Asterix zamenjal skrivnost čarobnega naboja za vazo, polno dragih kamnov. Bo zvitemu Asterixu in modremu Panoramixu uspelo razkrinkati obrekovanje in znova zediniti edinstveno in neuklonljivo galsko vas?

Foto: Reuters Potem ko se je pevki Grimes in lastniku Tesle pred kratkim rodil otrok, je pevkina mati na Twitterju nakazala, da v družinskih odnosih ... Razprtije: Ledeno vzdušje na pogrebu Joa Jacksona « nazaj. Podobne novice; Naslovnica; Objavi na: ... Ob 70-letnici zveze Nato so se v Londonu zbrali voditelji zavezništva, med njimi slovenski premier Marjan Šarec.

Goscinny in Uderzo predstavljata Asterixovo dogodivščino. René Goscinny, Albert Uderzo.

POVEZANE KNJIGE