Razprtije

Razprtije - René Goscinny, Albert Uderzo | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
René Goscinny, Albert Uderzo
DIMENZIJA
7,45 MB
IME DATOTEKE
Razprtije.pdf
ISBN
5240331238283

OPIS

Julij Cezar si še vedno prizadeva, da bi z obličja sveta enkrat za vselej izbrisal malo galsko vasico, ki se mu ne neha upirati. Tokrat se odloči, da bo v Galijo poslal sejalca razprtij: to je Kaj Mazabregom, nebodigatreba, ki zaneti prepir povsod, kamor pride. In nazadnje mu po pretanjeno izpeljani ukani uspe, da razedini vaščane. Prepriča jih namreč, da je Asterix zamenjal skrivnost čarobnega naboja za vazo, polno dragih kamnov. Bo zvitemu Asterixu in modremu Panoramixu uspelo razkrinkati obrekovanje in znova zediniti edinstveno in neuklonljivo galsko vas?

nov 2016. Rene Goscinny, Albert Uderzo ( 0) ISBN/EAN:P_9789616765794.

"Razpad kluba je posledica nepripravljenosti nekaterih članic predvolilne koalicije za normalno delovanje kluba in sodelovanje s klubom ter njihovo nasprotovanje ustanovitvi Lokalnega odbora Združena levica Ljubljana, ki bi ustvarjal politike ZL-ja v Ljubljani. Svetnika, ki bova po novem delovala ... Asterix: Razprtije Trda - 20.

POVEZANE KNJIGE