Preblizu

Preblizu - Eleanor Moran | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eleanor Moran
DIMENZIJA
11,48 MB
IME DATOTEKE
Preblizu.pdf
ISBN
1919552113012

OPIS

Mia Cosgrove je nadarjena psihoterapevtka z uspešno kariero, a ko prejme obupan klic najboljše prijateljice Lysette, obesi delo in zasebno življenje na klin in ji odhiti na pomoč. Lysettina prijateljica Sarah se je z vrha garažne hiše pognala v smrt, na telefonu ob njenem truplu pa so našli nenaslovljeno in neposlano sporočilo: Oprosti.Policija je najprej prepričana, da gre za samomor, ko pa mestece pretrese še ena smrt, zaprosijo za Mijino pomoč. Zakaj so Sarahine prijateljice tako skrivnostne in zadržane, ko beseda nanese na njihovo lepo in nenavadno prijateljico? Kako visoko ceno bo morala plačati Mia, če želi odkriti, kaj se je v resnici zgodilo?Eleanor Moran je izvršna producentka za televizijski program TV Drama. V svoji dolgoletni karieri pri televizijski hiši BBC je sodelovala pri ustvarjanju različnih nanizank, kot sta Rim in Biti človek, poleg tega pa tudi pri številnih biografskih dramah, kot sta Enid in Shirley. Eleanor je odrasla v severnem Londonu, kjer še vedno prebiva. To je njen šesti roman.

Pomorski promet je v slovenskih vodah nadvse intenziven, da malokje tako. V slovenskem vpisniku čolnov je vpisanih 13.000 plovil, če k tem... Včeraj nekaj pred 19.

Med vožnjo na omenjeni cestni relaciji, kjer vozišče poteka v klanec navzgor, v ožino in levi nepregledni ovinek, se je omenjeni voznik srečeval z drugim osebnim avtomobilom, bele barve, neznanih registrskih številk in neznane znamke, ki je vozil v nasprotni smeri. Na ... Biti blizu, zares blizu, na televiziji, je iluzija.

POVEZANE KNJIGE