Popolni ribič ali Oddih razmišljujočega moža

Popolni ribič ali Oddih razmišljujočega moža - Izaak Walton | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Izaak Walton
DIMENZIJA
9,21 MB
IME DATOTEKE
Popolni ribič ali Oddih razmišljujočega moža.pdf
ISBN
2794092832071

OPIS

Ste se kdaj vprašali, kako so ribarili nekoč, s kakšnim priborom so lovili in koliko rib so ujeli? Zanimiv vpogled v ribolov iz sredine 17. stoletja nam ponuja slavna knjiga Popolni ribič angleškega avtorja Izaaka Waltona. Poleg zanimivih opisov ribolova je knjiga tudi literarni dragulj in velja jo prebrati.Eno najslavnejših del s področja športa, The Compleat Angler Izaaka Waltona, zavzema v angleškem jeziku po razširjenosti in številu ponatisov drugo mesto, takoj za Biblijo kralja Jakoba (King James Bible). Vse od svoje prve izdaje leta 1653 je knjiga neverjetno priljubljena. Stoletja že povezuje generacije, sega preko meja oceanov in kultur, prevedena je že v vse glavne svetovne jezike in je od leta 1653 nenehno v tisku. To je poklon umetnosti in duhu ribolova, bratovščini ribičev, prvobitnosti narave in podeželja, človekovi skromnosti v uživanju darov življenja in njegovemu sožitju z okoljem.

Veè let mu ¾arki zvezde lepé ljubezen sijejo v mlado srcé, Spomin je sposobnost shranjevanja in ohranjanja informacij ter obnavljanja v trenutku, ko jih potrebujemo. Kar si zapomnimo mi, je vedno različno od spomina drugih ljudi, tudi če smo isti dogodek doživeli skupaj.

Zato Waltonova zgodba o ribiču na počitnicah predstavlja tudi njegov umetniški odgovor na osebno travmo, iskanje smisla in upanja po ... Oddih razmišljujočega človeka Zanimiv vpogled v ribolov iz sredine 17. stoletja nam ponuja slavna knjiga Popolni ribič angleškega avtorja Izaaka Waltona .

POVEZANE KNJIGE