Najlepše antične pripovedke

Najlepše antične pripovedke Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,60 MB
IME DATOTEKE
Najlepše antične pripovedke.pdf
ISBN
7495727321333

OPIS

Antični miti in junaške pripovedke ne pričajo le o sijaju davne civilizacije, iz katere je zrasla sodobna evropska kultura. Z motiviko so že od nekdaj napajali književna dela – marsikaterega brez poznavanja antičnih pripovedk preprosto ne moremo zares razumeti .Antične pripovedke, ki jih je zbral in v celoto povezal Gustav Schwab, so torej nepogrešljivo – in naravnost odlično – branje za bralce vseh starosti in eden od temeljev splošne razgledanosti. Zaradi poljudnega in privlačnega sloga, zanimivih junakov in dramatičnih zapletov, polnih čudežev in junaštev, ponujajo tudi sproščajoč odmik od vsakdanjika v slikovite in razgibane mitične svetove.Zato sedma izdaja Najlepših antičnih pripovedk z novim slikovnim gradivom in sodobnejšim oblikovanjem zanesljivo sodi v vsako družinsko knjižnico.

KLUBSKE NOVICE. SPET SO ODPRTI KLUBSKI CENTRI; Pozdrav članom Tudi v zbirki Najlepše antične pripovedke Gustava Schwaba jo najde le, kdor jo išče.

v Dionizovem gledališču v Atenah. Delo je eno od treh tebanskih dram, ki so se ohranile, in čeprav je bilo napisano drugo po vrsti, je kronološko umeščeno pred Ojdipom v Kolonu in Antigono..

POVEZANE KNJIGE