Krojačev sin

Krojačev sin Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,33 MB
IME DATOTEKE
Krojačev sin.pdf
ISBN
1584251850769

OPIS

Knjiga Krojačev sin ne govori primarno o podjetništvu, njen avtor pa je uspešen krščanski podjetnik slovenskega rodu iz ZDA. Njegovo osebno pričevanje je zelo ganljivo in spodbudno. Thomas, ali enostavno Tom, opisuje svojo življenjsko pot ter se posveča odnosu do svojega naravnega očeta, ki je prišel iz Slovenije v ZDA, ko je bil star šestnajst let, takrat po priimku še Klobučar. Postal je krojač in zvesto opravljal krojaško obrt v majhnem kraju v ameriški zvezni državi Illinois. Na zgodbo o odnosu do svojega očeta naveže Tom pripovedovanje o iskanju in posledično izgrajevanju odnosa do nebeškega Očeta in o življenjski hoji z Njim.Thomas sam v začetku ni zaživel najbolj uspešno, v najstniških letih se je pridružil tolpi in tudi sicer si je življenjsko pot k uspehu utiral počasi in težko. Knjiga je čudovito pričevanje o Božjih posegih v Tomovo življenje ter o iskanju poti do Boga in prave poti v življenju.Thomas je zgradil podjetje, ki je usmerjeno na urejanje zdravega delovnega okolja v poslovnih prostorih. Predava in piše knjige s to tematiko, njegovo podjetje v skladu s temi načeli tudi dobavlja opremo in ureja delovno okolje ter poslovne prostore svojih strank.Tom ni samo na novo rojen in aktiven kristjan ter uspešen podjetnik, temveč tudi avtor petih knjig. Več informacij o njegovih knjigah in delovanju lahko poiščete na njegovi spletni strani The Great Workplace Revolution, o njegovem podjetju pa na strani Thomas Interior Systems.Za več informacij lahko obiščete angleško stran The Tailor\'s Son, na YouTube strani The Tailor\'s Son si lahko ogledate zelo lepo animacijo, ki ponazarja zanimiva dejstva glede pomena očetovstva za razvoj posameznika in zdravo družbo.

Premožni starši so bili veseli, da je sin kazal izredno pobožnost, in so ga izročili v vzgojo menihom. Takoj po posvetitvi za duhovnika je Fridolin razdelil dediščino cerkvam in revežem. »Kraljevske muhe je imel, čeprav je bil krojačev sin,« natolcuje Tavčar, Govekar pa ga vendarle označi za »najdoslednejšega glasnika in umetniško najzrelejšega oblikovalca čistega življenja med nami.« Do spora z liberalnim taborom je prišlo ob izidu komedije Za narodov blagor, v kateri Cankar kritizira družbene razmere in ... S tem je zlomil odpor britanskih krojačev, nikakor pa ne francoskih, ki so še naprej zagovarjali gumbke na razporkih.

Nakon što je sve naučio, odlučio je i sam poći u svijet, pa mu je mlinar na dar poklonio magarca. Ipak, magarac je bio poseban jer nije vukao nikakva kola niti nosio vreće, ali je zato mogao sipati zlato. Nad zeleno reko pečina in na pečini grad.

POVEZANE KNJIGE