Zahodni Balkan na poti v EU

Zahodni Balkan na poti v EU - Ana Ješe Perković | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Ješe Perković
DIMENZIJA
9,82 MB
IME DATOTEKE
Zahodni Balkan na poti v EU.pdf
ISBN
6630519372820

OPIS

Knjiga prinaša trezen pogled v razburkano diskusijo o preteklih in prihodnjih poteh evropske integracije. V logičnem sosledju učinkovito dekonstruira in analizira kompleksne procese, ki jih sociološka in širše, družboslovna znanost, ne zapopadeta dovolj. Gre za vprašanja evropeizacije, tranzicije, širitvenega procesa in znotraj njega - pogojevanja članstva kot enega od najbolj učinkovitih orodij preteklih širitev Evropske unije.

Po letu, ki so ga zaznamovali zelo intenzivni odnosi med EU in Zahodnim Balkanom, je to bila priložnost, da preučijo angažiranost Unije na tem območju in njeno sodelovanje s celotno regijo. Hedvig Morvai pravi, naj Balkan kar pozabi na teater okrog EU. Regija naj se začne razvijati, naj začne delati, ker je to dobro zanjo, ne ker bo to vodilo v EU.

V logičnem sosledju učinkovito dekonstruira in analizira kompleksne procese, ki jih sociološka in širše, družboslovna znanost, ne zapopadeta dovolj. ... Evropska komisija bo 24.

POVEZANE KNJIGE