Vojvode imajo raje svetlolaske

Vojvode imajo raje svetlolaske - Loretta Chase | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Loretta Chase
DIMENZIJA
11,31 MB
IME DATOTEKE
Vojvode imajo raje svetlolaske.pdf
ISBN
4310104474480

OPIS

Snubci, ki si podajajo kljuko na vsaka dva tedna in ki ne vidijo drugega kot njen videz (treba je priznati, da je osupljiv), grejo lady Clari Fairfax na živce. V želji, da ne bi bila samo okrasek, se zateče k dobrodelnosti. Ko se v težavah znajde revni otrok, se obrne na visokega, temnolasega in napornega advokata Oliverja Radforda.Čeprav Radford nepričakovano postane verjetni dedič za vojvodstvo, nikoli ni bil del visoke družbe in svetlolasa lepotica, čeprav ni povsem brez možganov, ravno ne sodi v njegove načrte. Toda Clari uspe omajati njegovo trdno prepričanje, in ko se v daljavi začnejo oglašati poročni zvonovi, mu ne ostane drugega, kot da se trudi, da zaradi nje ne bi povsem izgubil glave.To je po vseh standardih neobičajen zakon, toda Oliver in Clara sta daleč od običajnega. Bosta najbolj občudovana dedinja v visoki družbi in najbolj naporen londonski samec postala žrtvi neustavljivega hrepenenja?

Snubci, ki si podajajo kljuko na vsaka dva tedna in ki ne vidijo drugega kot njen videz (treba je priznati, da je osupljiv), grejo lady Clari Fairfax na živce. V želji, da ne bi bila ... Serija: Carsington brothers, 5.knjiga Zvrst: ZG 28 * * * ½ 19 vote Loretta Chase knjige: najboljše avtorja (Zapeljivka v svili, Škandal v satenu, Preračunljivka v žametu, Vojvode imajo raje svetlolaske, Škandalozna pota, Ne zavajaj me v skušnjavo, Kraljica škandalov, Vojvoda v bleščečem oklepu) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Svetlolaske, pazite se klorirane vode.

Vprašanje pesniškega jezika - Jurij Nikolaevič Tynjanov. Vprašanje pesniškega jezika.

POVEZANE KNJIGE