Srečkov kovček

Srečkov kovček - Dunja Jogan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dunja Jogan
DIMENZIJA
12,69 MB
IME DATOTEKE
Srečkov kovček.pdf
ISBN
1149158479776

OPIS

Kovčki so fantastična iznajdba!Z njimi hodimo na počitnice, potovanja, vanje lahko spravljamo snežne krogle, razglednice, igrače in še veliko lepih stvari.Ste vedeli, da obstajajo tudi kovčki, ki rasejo kar sami od sebe in so vse težji in težji, da jih je že kar težko vleči s sabo?Ravno tak je bil Srečkov kovček, dokler …

Nagrado so prejele knjige iz 16 držav […] Ko vas vzdihi polnijo samo z žalostjo in je telo breme, podobno kovčku nesrečnega Srečka, se povzpnite na hrib, pod hribom je vedno dolina. Srečkova i... Avtorska slikanica Srečkov kovček Dunje Jogan, ki je leta 2017 izšla pri založbi Zala, je med dobitniki nagrade PEN Translates Award, ki jo podeljuje Angleški PEN.

Srečkova i... Avtorska slikanica Srečkov kovček Dunje Jogan, ki je leta 2017 izšla pri založbi Zala, je med dobitniki nagrade PEN Translates Award, ki jo podeljuje Angleški PEN. Slikanica bo v angleščini v prevodu Olivie Hellewell v maju 2020 pod naslovom Felix after the rain izšla pri založbi Tiny Owl, so sporočili iz založbe Zala. Srečkov kovček.

POVEZANE KNJIGE