Reci, da me ljubiš

Reci, da me ljubiš - Johanna Lindsey | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
10,83 MB
IME DATOTEKE
Reci, da me ljubiš.pdf
ISBN
7724965737185

OPIS

Kelsey Langton se brez prebite pare znajde v gromozanskih težavah in spozna, da bo sestrino prihodnost rešila le tako, če svoje telo proda na dražbi. Ponosna, obupana dama tako vstopi v zloglasno Erosovo hišo, sprijaznjena s tem, da bo postala ljubica kakšnega premožnega gospoda - in za čare mamljive lepotice je največ pripravljen odšteti lord Derek Malory.Čedni in nepopravljivi ženskar kmalu zapelje čutno, neizkušeno mladenko ter jo popelje v svet nepredstavljivih užitkov in nevarnega tveganja.Toda Kelsey ve, da mora za vsako ceno zatajiti svoje plemiško poreklo, in to tudi po tistem, ko z eleganso, duhovitostjo in lepoto premami svojega "gospodarja", da se odreče pregrešnim razvadam in končno stavi na resnično ljubezen.

Izvajalec: * Naslov besedila: * Avtor besedila: * Avtor glasbe: Povezava do videa: * Pripni mp3 datoteko: * Vnesi besedilo: * Polja označena z * so obvezna. Priložite mp3 datoteko ali vnesite povezavo do videa. Say You Love Me (Sloveens vertaling) Artiest: Jessie Ware (Jessica Lois Ware) Nummer: Say You Love Me 21 vertalingen Vertalingen: Arabisch, Duits, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Litouws #1, #2 12 more Spremljajte Pop Design na:www.facebook.com/miran.rudanpolnprofilGlasba: Matjaž VlašičBesedilo: Miran RudanAranžma: Martin ŠtibernikSnemanje, miks, mastering:... Reci, da me ljubiš.

Počakaj še malo, da vsi zaprejo oči, da midva lahko začneva sanjati. Spomni se na vse tiste dni, ko želela sva si, da skupaj bila bi.

POVEZANE KNJIGE