Reci, da me ljubiš

Reci, da me ljubiš - Johanna Lindsey | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
8,3 MB
IME DATOTEKE
Reci, da me ljubiš.pdf
ISBN
2434660492738

OPIS

Kelsey Langton se brez prebite pare znajde v gromozanskih težavah in spozna, da bo sestrino prihodnost rešila le tako, če svoje telo proda na dražbi. Ponosna, obupana dama tako vstopi v zloglasno Erosovo hišo, sprijaznjena s tem, da bo postala ljubica kakšnega premožnega gospoda - in za čare mamljive lepotice je največ pripravljen odšteti lord Derek Malory.Čedni in nepopravljivi ženskar kmalu zapelje čutno, neizkušeno mladenko ter jo popelje v svet nepredstavljivih užitkov in nevarnega tveganja.Toda Kelsey ve, da mora za vsako ceno zatajiti svoje plemiško poreklo, in to tudi po tistem, ko z eleganso, duhovitostjo in lepoto premami svojega "gospodarja", da se odreče pregrešnim razvadam in končno stavi na resnično ljubezen.

Preprosto me ne slišiš! Počutim se, kot da stoletje govorim s steno, v prazno. In ja, ne reci mi več, da stvar ni taka, kot jo vidim jaz! Zakaj? Zato, ker jo JAZ TAKO VIDIM in DOŽIVLJAM. Reci da me ljubiš konačnim brojem smrti jer to je jedini uvjet na koji pristajem bezuvjetno.

Poljubi, poljubi ali objemi me, vzemi mojo dlan in reci, da ljubiš me. Počakaj še malo, da vsi zaprejo oči, da midva lahko začneva sanjati.

POVEZANE KNJIGE