Reci, da me ljubiš

Reci, da me ljubiš - Johanna Lindsey | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
5,82 MB
IME DATOTEKE
Reci, da me ljubiš.pdf
ISBN
2813275834483

OPIS

Kelsey Langton se brez prebite pare znajde v gromozanskih težavah in spozna, da bo sestrino prihodnost rešila le tako, če svoje telo proda na dražbi. Ponosna, obupana dama tako vstopi v zloglasno Erosovo hišo, sprijaznjena s tem, da bo postala ljubica kakšnega premožnega gospoda - in za čare mamljive lepotice je največ pripravljen odšteti lord Derek Malory.Čedni in nepopravljivi ženskar kmalu zapelje čutno, neizkušeno mladenko ter jo popelje v svet nepredstavljivih užitkov in nevarnega tveganja.Toda Kelsey ve, da mora za vsako ceno zatajiti svoje plemiško poreklo, in to tudi po tistem, ko z eleganso, duhovitostjo in lepoto premami svojega "gospodarja", da se odreče pregrešnim razvadam in končno stavi na resnično ljubezen.

2008 se je podal na samostojno glasbeno pot in še istega leta izdal svoj prvi samostojni album Moj svet.Zelo uspešno je sodeloval na Slovenski popevki, na ... Johanna Lindsey knjige: najboljše avtorja (Ujetnica poželenja, Ljubi samo enkrat, Nežna upornica, Rahločutni prevarant , Čarobnost v tebi, Reci, da me ljubiš, Darilo, Očarljivi malopridnež, Ujetnik mojih želja, Ena sama velika skušnjava, Zimske strasti) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Reci, da me ljubiš (Say You Love Me) knjiga avtorja/ice Johanna Lindsey. Dobiš jo na Book Depository.

Moj izbor Moj izbor Ocena: 4.6 /5 (24) Glej preko 6500 ur vsebin ... Reci, da me ljubiš. Lindsey, Johanna.

POVEZANE KNJIGE