Poročena z neznancem

Poročena z neznancem - Jane Ashford | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Ashford
DIMENZIJA
11,39 MB
IME DATOTEKE
Poročena z neznancem.pdf
ISBN
2309149198440

OPIS

Ustrežljiva Mary Fleming in poslušni John Bexley se na željo staršev poročita. Mesec po poroki mora John na diplomatsko odpravo na Kitajsko. Za dve debeli leti.Ko se končno vrne domov, ugotovita, da sta se oba močno spremenila. Na slabše. Mary iz ubogljive in sramežljive neveste odraste v privlačno, a ukazovalno žensko, medtem ko je John poročen s službo v diplomaciji. Čeprav so te spremembe nepričakovane in nadležne, so na trenutke naravnost vznemirljive … Si bosta vendarle dala priložnost in se znova spoznala?

Knjiga je prvič izšla v Združenem kraljestvu z izvirnim naslovom Married to a Bedouin... Nejnovější zprávy z vašeho kraje, České republiky a celého světa. Premiera predstave Seks z neznancem. Overview: Stealing a newly developed drug from a certain facility. It seemed the job would be simple as usual, until Rabi is knocked out.

Sem pa poročena, z otrokom in sem v... Drogirana Peaches seksala z neznancem. Los Angeles, 28.03.2010, 6:30 | Posodobljeno pred 11 leti.

POVEZANE KNJIGE