Pa se je to res zgodilo?

Pa se je to res zgodilo? - Ambrož Kvartič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ambrož Kvartič
DIMENZIJA
10,78 MB
IME DATOTEKE
Pa se je to res zgodilo?.pdf
ISBN
2292059623652

OPIS

Sodobne povedke (tudi urbane legende) […] so neverjetne, nenavadne, bizarne, \'gnusne\', strašljive, grozljive pa tudi humorne zgodbe, ki neprestano vznikajo in izginjajo v vsakdanji komunikaciji in se vedno znova umeščajo v realni izkustveni svet svojih pripovedovalcev. Ambrož Kvartič – iz besedila Tako kot so bile nekoč tradicijske povedke vselej možne in verjetne, se enako dogaja danes, kar je mogoče zaradi pripovedovalčeve individualizacije zgodb in njihove lociranosti v konkretni prostor in čas. S tem avtor utrjuje spoznanje, da so zgolj časovne in konkretne lokacijske umestitve tisto, kar sodobne povedke loči od tradicijskih. Marko Terseglav – iz recenzije

In če smo pošteni, se je zgodilo veliko več, kot smo pričakovali. Nova vlada je zato danes zelo realna opcija.

Nekaj se jih je ustavilo, a so se mi nato ognili v širokem loku, ker so mislili, da jih hočem nekako ogoljufati. Izraelci pa so bili na drugi strani nižine, na nasprotnem pobočju. Ali so ti kraji res obstajali? Poglejte, kaj je rekel moški, ki je pred kratkim obiskal to področje: »Naš vodič, ki ni bil veren, nas je odpeljal v elajsko nižino.

POVEZANE KNJIGE