Ljubezen vse odpusti

Ljubezen vse odpusti - Andreas Kufsteiner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreas Kufsteiner
DIMENZIJA
6,62 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen vse odpusti.pdf
ISBN
7443881965397

OPIS

V knjigi Ljubezen vse odpusti so zbrane tri ljubezenske zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave.V knjigi boste izvedeli, zakaj je prikupna gostja odšla s kmetije, kjer je okrevala po hudi bolezni, ne da bi se poslovila. Zakaj je razjarjeni mlad kmet nagnal svojo ženo. In kako je lepa kmetica Silke obupanemu pianistu podarila novo voljo do življenja.Gorski zdravnik – podeželske zgodbe, polne napetih dogodkov, ki jih povezuje skupni junak: doktor Martin Burger.

Ljubezen pogosto zamenjujemo z obsedenostjo, čeprav gre za dve povsem različni stanji. … Radost ljubezni-ljubezen v zakonu: odpuščanje ('ljubezen vse odpusti') Če dovolimo, da hudobno občutje prodre v našo notranjost, damo prostor zameri, ki se ugnezdi v našem srcu.

Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1. izd.

POVEZANE KNJIGE