Ljubezen vse odpusti

Ljubezen vse odpusti - Andreas Kufsteiner | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreas Kufsteiner
DIMENZIJA
7,38 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen vse odpusti.pdf
ISBN
9516350550325

OPIS

V knjigi Ljubezen vse odpusti so zbrane tri ljubezenske zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave.V knjigi boste izvedeli, zakaj je prikupna gostja odšla s kmetije, kjer je okrevala po hudi bolezni, ne da bi se poslovila. Zakaj je razjarjeni mlad kmet nagnal svojo ženo. In kako je lepa kmetica Silke obupanemu pianistu podarila novo voljo do življenja.Gorski zdravnik – podeželske zgodbe, polne napetih dogodkov, ki jih povezuje skupni junak: doktor Martin Burger.

izp. WorldCat SFX Ljubezen vse odpusti; Der Bergdoktor.

Ljubezen je temeljni aspekt Božjega značaja, Njegove osebe. LJUBEZEN V ŠKATLI Valentinove škatlice ljubezni z 3 čudovitimi vrtnicami. Izbirate lahko med 4 barvami: RDEČA BELA ROZA ORANŽNA Poleg rožic podarite tudi ČOKOLADNE DRAŽEJE najvišje kakovosti in božanskega okusa.

POVEZANE KNJIGE