Konji

Konji - Silke Behling | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Silke Behling
DIMENZIJA
4,64 MB
IME DATOTEKE
Konji.pdf
ISBN
4940598149235

OPIS

Ste vedeli, da lahko konji zadremajo stoje? Da je bil njihov prednik velik kot manjši pes? In da so bili včasih divje živali, ki jih je človek udomačil, osedlal in naučil delati?Položite in namestite sedlo, zategnite sedelni pas in previdno zauzdajte. Opravljeno? Zajahajte! Konji so izvrstni družabniki in zvesti prijatelji – tako za terensko delo kot tudi za dresurno jahanje.

Za več informacij pokličite na tel.št 041 392 641 Anton. Konji i kobile, omci i omice, kastrati, pastuvi i ždrebad različite starosti i rasa - mustang, šetland, poni, lipicaner... Pogodni za dresuru i uzgoj. Konji naj jedo brez kopanja s kopitom, stresanjem grive, brcanja, grizenja, otresanja z glavo, polaganja uhljev nazaj in kazanje zob (grozilni položaj konja).

Značilnosti pasme. Žrebci so visoki (viher) 155-158 cm, kobile 153-158 cm, glava je srednje velika, suha, zmerno konveksnega profila.

POVEZANE KNJIGE