Konji

Konji - Silke Behling | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Silke Behling
DIMENZIJA
3,51 MB
IME DATOTEKE
Konji.pdf
ISBN
3096123577213

OPIS

Ste vedeli, da lahko konji zadremajo stoje? Da je bil njihov prednik velik kot manjši pes? In da so bili včasih divje živali, ki jih je človek udomačil, osedlal in naučil delati?Položite in namestite sedlo, zategnite sedelni pas in previdno zauzdajte. Opravljeno? Zajahajte! Konji so izvrstni družabniki in zvesti prijatelji – tako za terensko delo kot tudi za dresurno jahanje.

Prihaja iz francoskih, belgijskih in Luksenburških Ardenov. Verjetno gre za najstarejšo pasmo hladnokrvnih konj, saj domnevajo, da je naslednik t.i.

solutre konja, ki naj bi živel že 50 000 let pred našim štetjem. Konji v španski šoli jahanja so trenirani s tradicionalnimi metodami, ki segajo stoletja v preteklost. Lipicanec je eden od slovenskih simbolov, upodobljen je na slovenskem evro kovancu za 20 centov.

POVEZANE KNJIGE