Etnološka zbirka Kostanje / Volkskundliche Schausammlung Köstenberg

Etnološka zbirka Kostanje / Volkskundliche Schausammlung Köstenberg Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,80 MB
IME DATOTEKE
Etnološka zbirka Kostanje / Volkskundliche Schausammlung Köstenberg.pdf
ISBN
5137605118283

OPIS

Po nekaj letih obnove so 21. oktobra 2002 za javnost odprli Etnološki muzej Kostanje, ki je svoje domovanje dobil v nekdanjem župnijskem gospodarskem poslopju v Zgornji vasi na Kostanjah. Upamo, da bo pričujoči dvojezični razstavni katalog z naslovom Etnološka zbirka Kostanje – Kraj spomina in učenja / Volkskundliche Schausammlung Kostenberg – Ein Ort der Erinnerung und des Lernens med obiskovalci muzeja in bralci dosegel svoj namen in poslanstvo, saj z dokumentacijo domačih narečnih imen v slovenskem in nemškem jeziku in z zapisom knjižnih izrazov odstira pogled v materialno kulturno dediščino polpretekle dobe na Kostanjah in okolici.

stoljeća stradale su za vrijeme II. svjetskog rata.

Im ersten Teil werden die wichtigsten Tätigkeiten der Landwirtschaft vorgestellt, die den ... Upamo, da bo pričujoči dvojezični razstavni katalog z naslovom Etnološka zbirka Kostanje - Kraj spomina in učenja / Volkskundliche Schausammlung Kostenberg - Ein Ort der Erinnerung und ... Etnološka zbirka Kostanje • Kraj spomina in učenja Volkskundliche Schausammlung Köstenberg • Ein Ort der Erinnerung und des Lernens. Katalog etnološke muzejske zbirke Kostanje.

POVEZANE KNJIGE