Dnevnik nabritega mulca

Dnevnik nabritega mulca - Jeff Kinney | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jeff Kinney
DIMENZIJA
5,79 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik nabritega mulca.pdf
ISBN
6247687012520

OPIS

Prav to se sprašuje naš vrli junak Grega Tepež, ko se mesto odloči, da se bo izklopilo z elektrike in vseh naprav. Toda sodoben slog življenja ima svoje prednosti in Grega kislo ugotavlja, da mu življenje kot so ga živeli nekoč ne ustreza.

Zgodba je sestavljena iz veliko smešnih in zanimivih dogodkov, ki jih družina doživi na izletu. Dnevnik nabritega mulca: Totalno uničenje; Jeff Kinney - Bereš in se krohotaš! Ena tistih redkih knjižnih serij, ob katerih se glasno smejejo tako otroci kakor odrasli, je zelo uspešna tudi pri nas.Zgodba najnovejše epizode se sicer dogaja pozimi, a premore tudi misli, ki jih še kako razumemo - in na lastni koži čutimo - v teh pasjih dneh: "Če se naš ljubi planet res segreva ... Najnovejša usešnica serije Dnevnik nabritega mulca. Prva izdaja je vztrajala na lestvici najbolje prodajanih knjig New York Timesa 114 tednov Dnevnik nabritega mulca: Hladna vojna; Jeff Kinney Ko zaradi močnega sneženja zaprejo Gregovo šolo, se njegova soseska spremeni v sibirsko bojišče.

DIARY OF A WIMPY KID: RODRICK RULES 2011 | komedija, družinski | 7+ | 6.6 /10. Moj izbor Moj izbor Ocena: 4.6 /5 (433) Glej preko 6500 ur vsebin ... Film spremlja vice pokajočega najstnika, ki mora nekako preživeti najstrašnejše obdobje življenja vsakogar: srednjo šolo. Dnevnik nabritega mulca je knjiga, ki govori o fantu Gregu Tepežu, ki vpisuje svoje probleme v ta dnevnik.

POVEZANE KNJIGE