Božič v Virgin River

Božič v Virgin River - Robyn Carr | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robyn Carr
DIMENZIJA
12,60 MB
IME DATOTEKE
Božič v Virgin River.pdf
ISBN
2316793040484

OPIS

V tem romanu nastopajo mnogi od znanih junakov serije, dogaja pa se tik pred božičem. Avtorica je za Marcie in Iana poskusila ustvariti poseben čas, ki do njiju ne bi mogel biti radodarnejši. Pogumna človeka sta v svojem mladem življenju vsak posebej prestala nemalo viharjev. Da bi zaživela v miru in sreči, oba potrebujeta dvoje: zaupanje in ljubezen. Čeprav ju je že povezala preteklost, se vendarle šele začenjata prav spoznavati. Kar najdeta v odnosu, ki mu vdahneta novo življenje, jima pomaga bliže k miru in spokojnosti, ki ju oba še kako potrebujeta.

Dodaj v košarico. Deli: Opis Dodatne informacije V tem romanu nastopajo mnogi od znanih junakov serije, dogaja pa se tik pred božičem.

1 question answered. See what your friends are reading. Browse Recommendations; Choice Awards; Genres; Giveaways; New Releases Robyn Carr: Božič v Virgin River Marcie navkljub številnim mesecim, ko je skrbela za moža Bobbyja in sedaj po letu dni njegove smrti, še vedno ne ve kako bi našla duhovni mir in se premaknila naprej v življenju.

POVEZANE KNJIGE