Sončnica na rami

Sončnica na rami - Fran Levstik, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fran Levstik, ... [et al.]
DIMENZIJA
5,57 MB
IME DATOTEKE
Sončnica na rami.pdf
ISBN
2814258551783

OPIS

Četrta, razširjena in dopolnjena ter prenovljena izdaja antologije Sončnica na rami predstavlja najznačilnejše stvaritve tistih slovenskih pesnikov in pesnic, katerih sproščenost in domiselnost v igri z besedami je potrdilo najzahtevnejše občinstvo – otroci. Izbor Nika Grafenauerja prinaša pesmi iz prvih treh izdaj, obenem pa upošteva nekatere pomembnejše dosežke zadnjih dvajsetih let.Knjigo je na novo ilustriral Damijan Stepančič, njegove podobe, polne razposajene domišljije, bodo otroke povabile v svet pesniških dogodivščin.

Ponosno uporablja tehnologijo WordPress ... Več: Sončnica na rami - Pesmi za otroke od Frana Levstika do danes Mladinska knjiga, 1980, trda vezava, 468 strani Knjiga v odličnem stanju Prevzem v Ljubljani ali po pošti sonČnica na rami sonČnica na rami sonČnica na rami sonČnica na rami sonČnica na rami sonČnica na rami sonČnica na rami Cena: 34,97 EUR Klubska cena: 27,95 EUR II SONČNICA NA RAMI, PESMI ZA OTROKE Knjiga OTROŠKA, trde platnice, dobro ohranjena. Prevzem v Razpis za najboljši esej, najboljšo kratko zgodbo in sončnico na rami 2021 / KUD Sodobnost.

Sončnica na rami, nagrada za spodbujanje veselja do branja 2021, poteka pod okriljem projekta Literarni kolodvor. Četrta, razširjena in dopolnjena ter prenovljena izdaja antologije Sončnica na rami predstavlja najznačilnejše stvaritve tistih slovenskih pesnikov in pesnic, katerih sproščenost in domiselnost v igri z besedami je potrdilo najzahtevnejše občinstvo - otroci. Nesem sončnico na rami, zlat metulj je vzplaval nanjo, sončnica se je nagnila, o, da ne bi se zlomila! Nesem sončnico na rami, v njej so zlata, zlata zrna, ... KUD Sodobnost International, Suhadolčanova ulica 64, 1231 Ljubljana - Črnuče, razpisuje nagrado sončnica na rami, nagrada za spodbujanje veselja do branja 2021. Sončnica na rami, nagrada za spodbujanje veselja do branja 2021, poteka pod okriljem projekta Literarni kolodvor. Četrta, razširjena in dopolnjena ter prenovljena izdaja antologije Sončnica na rami predstavlja najznačilnejše stvaritve tistih slovenskih pesnikov in pesnic, katerih sproščenost in domiselnost v igri z besedami je potrdilo najzahtevnejše občinstvo - otroci. JELKA KOSI, dobitnica priznanja za spodbujanje veselja do branja »sončnica na rami« 2018.

POVEZANE KNJIGE