Salt Creek

Salt Creek - Lucy Treloar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lucy Treloar
DIMENZIJA
7,71 MB
IME DATOTEKE
Salt Creek.pdf
ISBN
1007523119448

OPIS

Roman se začne v angleškem Chichestru leta 1874, kjer se zdaj premožna in spoštovana Hester Finch spominja svojih najstniških let. Leta 1855 se namreč nekdaj bogata družina Finch zaradi očetovih neposrečenih investicij preseli na oddaljen, neposeljen konec Južne Avstralije. Daleč od civiliziranega sveta in nenadoma obubožana se številna družina težko prebija, očetu pa ponos ne dopusti obrniti se na premožne ženine starše. Edino razvedrilo so redki naključni obiskovalci, predvsem mladi umetnik Charles, ki se zagleda v domačo hčer Hester, in domorodski deček Tully, ki postane skorajda družinski član. Hester po mamini smrti prevzame skrb za družino in začne čedalje bolj hrepeneti po civilizaciji.

Click here for more. Accounting Software for Municipals.

The story is told from the viewpoint of the extremely likeable Hester (Hetty) Finch. Salt Creek Wranglers is an outdoor horse show facility located in Lincoln, Nebraska. Our events welcome all equestrians and their horses/ponies! Handcrafted tables, vintage wares, and artisan made home goods, all curated to create a beautiful home and intentional life. Welcome to Salt Creek Software.

POVEZANE KNJIGE