Prečudoviti psi

Prečudoviti psi - Nicola Jane Swinney | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicola Jane Swinney
DIMENZIJA
5,42 MB
IME DATOTEKE
Prečudoviti psi.pdf
ISBN
3776797165075

OPIS

Vstopite v čudoviti svet psov in skupaj z nami občudujte čare in bistrost človeku tako ljubega najboljšega prijatelja.Od labradorcev do kodrov in od nemških ovčarjev do mopsov – odkrijte skrivnosti različnih pasem in spoznajte, zakaj so prav vse po vrsti edinstvene in očarljive.Pričujoča zbirka z osupljivimi fotografijami, ki vas bodo navdušile in presunile, je nepogrešljiv vodič za vse ljubitelje psov.

Dolžina celotnega uhana je 3.8 cm in širina 2.6 cm, kar daje pravo razmerje v višine in širine. Variante avtorjevega imena: Maligoj, Maša Mateja; Maligoj, Maša; Maligoj, Mateja V psarni Brugal se je 5.10.2011 skotilo 8 mladičkov, 5 punčk in 3 samčki. Na voljo za oddajo bodo v drugi polovici decembra.

Za več informacij pokličite na št. 070596357-051626152 dlaka,te razumem.strah za svojga malega kužka,če se kak velikan zažene v njega,je pa popolnoma opravičen.čeprav imajo psi svojo govorico.in ponavad za človeka en tak ravs med psi zgleda in se sliši res grozljivoooo..za pse pa ni tak hudo.to je pač njihova komunikacija.vzpostavljanje hierarhije.naravni proces pač.drgač pa sn sama pred ... Zelo priljubljena plišasta igračka v obliki krofov v letu 2019.

POVEZANE KNJIGE