Prečudoviti psi

Prečudoviti psi - Nicola Jane Swinney | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicola Jane Swinney
DIMENZIJA
12,20 MB
IME DATOTEKE
Prečudoviti psi.pdf
ISBN
3201448358612

OPIS

Vstopite v čudoviti svet psov in skupaj z nami občudujte čare in bistrost človeku tako ljubega najboljšega prijatelja.Od labradorcev do kodrov in od nemških ovčarjev do mopsov – odkrijte skrivnosti različnih pasem in spoznajte, zakaj so prav vse po vrsti edinstvene in očarljive.Pričujoča zbirka z osupljivimi fotografijami, ki vas bodo navdušile in presunile, je nepogrešljiv vodič za vse ljubitelje psov.

Uhani so lahki za nositi in udobni. Dolžina celotnega uhana je 3.8 cm in širina 2.6 cm, kar daje pravo razmerje v višine in širine. Variante avtorjevega imena: Maligoj, Maša Mateja; Maligoj, Maša; Maligoj, Mateja V psarni Brugal se je 5.10.2011 skotilo 8 mladičkov, 5 punčk in 3 samčki.

Baze COBISS. Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov.

POVEZANE KNJIGE