Da se ne izgubiš tu okrog

Da se ne izgubiš tu okrog - Patrick Modiano | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrick Modiano
DIMENZIJA
8,94 MB
IME DATOTEKE
Da se ne izgubiš tu okrog.pdf
ISBN
5663498183768

OPIS

Ko je bil mlad, je izkoristil najmanjšo priložnost, da jo je pobrisal iz družbe, ne da bi mu bilo jasno, zakaj:želja, da bi pretrgal in svobodno zadihal? Tokrat pa je občutil nujo, da se prepusti toku dogodkov in se ne upira brez potrebe.Francoski nobelovec Patrick Modiano (1945) se v najnovejšem romanu iz leta 2014 poloti klavstrofobične, značilno skrivnostne zgodbe o samotarskem piscu, čigar utečeno življenje nekega popoldneva razburka telefonski klic neznanca. Jean Daragane se tako nenadoma znajde sredi nerazrešenega primera umora, ob tem pa se mora soočiti tudi z lastno, dolgozatajevano travmo …Modianojevih knjig ne beremo, da bi v njih našli odgovore. Beremo jih, ker je vsak njegov roman delček v orjaškemnizu, nova ubeseditev edinstvenega nerešljivegazločina. - Adam Thirlwell, GUARDIAN

Kdo mu ga je dal v žep in predvsem - zakaj je to storil? Pour que tu ne te perdes pas dans le quartier (2014) So You Don't Get Lost in the Neighborhood Da se ne izgubiš tu okrog Prevedel Aleš Berger Uredil Andrej Ilc Mladinska knjiga, 2017 Da se ne izgubiš tu okrog. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

Modiano nas pelje po poti odkrivanja potlačene travme, travme, za katero sploh ni vedel, da obstaja. Travme dvakrat zapuščenega otroka.

POVEZANE KNJIGE