Človek, delo in organizacija

Človek, delo in organizacija - Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement
DIMENZIJA
11,8 MB
IME DATOTEKE
Človek, delo in organizacija.pdf
ISBN
9573196089246

OPIS

V monografiji je sistematično in strukturirano predstavljen pregled ključnih področij, ki so pomembna za poznavanje psihologije dela, kot so selekcija kadrov in zaposlovanje, izobraževanje in razvoj zaposlenih, organizacijski razvoj, merjenje delovne uspešnosti, zadovoljstvo pri delu ..., hkrati pa so teoretski koncepti dopolnjeni z rezultati in spoznanji številnih domačih in tujih raziskav s področja dela, kadrovske in organizacijske psihologije.

Ta temelji na harmoniji v skupnosti, pri čemer pa bi se bilo dobro navdihovati. Živeti v sodobni družbi nam je vsestranski izziv, a ta trenutek ne prinaša svobode, da bi imel človek možnost samouresničevanja ... Deloindom.si ponuja izbrane in strokovno obdelane teme s področja interierja, gradnje in obnove, energijske učinkovitosti ter skrbi za okolje, vrt in živali. Organizacija je stara toliko, kolikor je stara človeška družba.

Pregled psiholoških področij in perspektiv. Avtor: Sara Tement, Boštjan Bajec, Eva Boštjančič V monografiji je sistematično in strukturirano predstavljen pregled ključnih področij, ki so pomembna za poznavanje psihologije dela, kot so selekcija kadrov in zaposlovanje, izobraževanje in razvoj zaposlenih ... Človek, delo in organizacija.

POVEZANE KNJIGE