Človek, delo in organizacija

Človek, delo in organizacija - Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement
DIMENZIJA
4,55 MB
IME DATOTEKE
Človek, delo in organizacija.pdf
ISBN
7691995353882

OPIS

V monografiji je sistematično in strukturirano predstavljen pregled ključnih področij, ki so pomembna za poznavanje psihologije dela, kot so selekcija kadrov in zaposlovanje, izobraževanje in razvoj zaposlenih, organizacijski razvoj, merjenje delovne uspešnosti, zadovoljstvo pri delu ..., hkrati pa so teoretski koncepti dopolnjeni z rezultati in spoznanji številnih domačih in tujih raziskav s področja dela, kadrovske in organizacijske psihologije.

Pregled psiholoških področij in perspektiv - Knjigarna Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani Človek, delo in organizacija: pregled psiholoških področij in perspektiv Avtorji Boštjan Bajec, Eva Boštjančič in Sara Tement v monografiji prepletajo teorijo s prakso - bralec lahko v vsakem izmed devetih poglavij sledi sistematičnemu pregledu, od pomembnih zgodovinskih mejnikov nastanka in razvoja psihologije dela do pregleda ... ČLOVEK, DELO IN ORGANIZACIJA: Pregled psiholoških področij in perspektiv Ljubljana, Znanstvena založba Filozofske fakultete, 2016 Knjiga je pomembna za različne akterje (študente, strokovnjake, ki gradijo kariero na tem področju, zaposlene v kadrovskih oddelkih, izobraževalce) in bi jo potrebovali že pred 20 V monografiji je sistematično in strukturirano predstavljen pregled ključnih področij, ... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Človek, delo in organizacija: pregled psiholoških področij in perspektiv : Boštjan Bajec, Eva Boštjančič, Sara Tement : Ljubljana, Znanstvena založba Filozofske fakultete, 2016 1.

najpomembnejše faza gospodarskega procesa. vrste proizvodnje.

POVEZANE KNJIGE