Zvezdice

Zvezdice - Marneta Viegas | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marneta Viegas
DIMENZIJA
4,12 MB
IME DATOTEKE
Zvezdice.pdf
ISBN
4339599204999

OPIS

Družabne zgodbe so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke. Otroci radi pripovedujejo zgodbe, se vanje vživijo, jih uprizorijo ter poučijo druge o tem, kar so se sami naučili prek njih. Raziskave kažejo, da zavestna meditacija pomirja um, navdihuje kreativnost ter izboljša kognitivne in družbeno-emocionalne veščine. Razmišljanja v knjigi Zvezdice odražajo in posredujejo preproste sprostitvene vaje ter vizualizacije, namenjene izboljšanju samozavesti in zaupanja, pa tudi zmanjšanju in lajšanju stresa, naporov ter nemira pri otrocih. Pogosto izvajanje teh vaj lahko globoko učinkuje na umsko, čustveno in fizično blagostanje ter izboljša počutje otrok. Marneta Viegas je ustanoviteljica Relax Kids, Ltd., ter vodilna strokovnjakinja na področju sprostitvenih metod za otroke v Angliji.

Testo razvaljamo in izrežemo zvezdice, ki jih spečemo na peki papirju v predogreti ventilatorski pečici pri 160 stopinjah, v navadni pa pri 180 (cca. 12 minut). Testo razvaljamo in iz njega z modelčki izrežemo zvezdice.

Pri nas zvestoba šteje! Prav zato vam za vsakih 10 € nakupa podarimo zvezdico zvestobe v digitalni obliki, ki se zapiše na vašo Tuš klub kartico, za nakup vrhunskih izdelkov iz lojalnostnega programa Delimano. Poljuben napis, liki ali zgolj po steni naključno razporejene zvezdice... Izbira je povsem vaša! Stenska nalepka z motivom Zvezdic je idealna za popestritev pustih sten večine prostorov vašega doma.

POVEZANE KNJIGE