Zvezdice

Zvezdice - Marneta Viegas | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marneta Viegas
DIMENZIJA
4,18 MB
IME DATOTEKE
Zvezdice.pdf
ISBN
9089990308192

OPIS

Družabne zgodbe so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke. Otroci radi pripovedujejo zgodbe, se vanje vživijo, jih uprizorijo ter poučijo druge o tem, kar so se sami naučili prek njih. Raziskave kažejo, da zavestna meditacija pomirja um, navdihuje kreativnost ter izboljša kognitivne in družbeno-emocionalne veščine. Razmišljanja v knjigi Zvezdice odražajo in posredujejo preproste sprostitvene vaje ter vizualizacije, namenjene izboljšanju samozavesti in zaupanja, pa tudi zmanjšanju in lajšanju stresa, naporov ter nemira pri otrocih. Pogosto izvajanje teh vaj lahko globoko učinkuje na umsko, čustveno in fizično blagostanje ter izboljša počutje otrok. Marneta Viegas je ustanoviteljica Relax Kids, Ltd., ter vodilna strokovnjakinja na področju sprostitvenih metod za otroke v Angliji.

12 minut). Testo razvaljamo in iz njega z modelčki izrežemo zvezdice. Polagamo jih na pekač obložen s papirjem za peko in pečemo 10 minut na 180° C.

Počakamo, da se nekoliko ohladijo, nato pa jih previdno preložimo na rešetko. Michelinove zvezdice (ena, dve ali tri zvezdice) 3 zvezdice pomenijo izjemno kulinariko, vredno posebnega potovanja; 2 zvezdici predstavljata odlično kulinariko, za katero je vredno narediti ovinek; 1 zvezdica pa predstavlja visoko kakovostno kulinariko, vredna postanka; Bib Gourmand, ki predstavlja dobro razmerje med ceno in kakovostjo Vsako zvezdico po celi površini rahlo premažemo z malo prihranjene beljakove mase. Po potrebi masi dodamo nekaj kapljic vode, da jo bomo laže mazali.

POVEZANE KNJIGE