Zgodilo se je nekega poletja

Zgodilo se je nekega poletja - Julie James | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie James
DIMENZIJA
8,97 MB
IME DATOTEKE
Zgodilo se je nekega poletja.pdf
ISBN
9086202127931

OPIS

ZADEVA BO POSTALA ŠE ZELO VROČA – Odvetnica za ločitve Victoria Slade je videla že toliko nesrečnih zakonov, da si je prisegla, da se ne bo nikoli poročila. To seveda še ne pomeni, da je proti neobvezujočim in kratkim zvezam – le da se med temi nikakor ne bo znašel njen nov domišljav sosed, s katerim ju poveže še pravni primer njegove sestre in ki jo hkrati neustavljivo privlači in skrajno nervira.… KO SE BO ČEZ POLETJE PRESELILA V SOSEDNJE STANOVANJE – Raziskovalni novinar Ford Dixon se je odločil, da bo našel moškega, s katerim je zanosila njegova sestra in ki je izginil kot kafra. Pripravljen je sodelovati z Victorio, čeprav mu je ta čedna rjavolaska zlezla pod kožo kot še nobena druga. Je že res, da je moški, ki se ne želi ustaliti, vendar pa je privlačnost med njima tako očitna, da je ni moč zatajiti.

je skupina motoristov, ki ima po vsem svetu 3.000 članov, mnogi med njimi so bili tudi sami žrtve. ''Če je nekega otroka strah na poti do šole, smo tukaj mi, da ga pospremimo do šole.

Opazovala sta hišo, opazila sta, da se je mama deklice z avtomobilom odpel Zgodilo se je na Manhattnu - TV 1000 ... Nekega dne naleti na čednega, obetavnega in bogatega politika Chrisa Marshalla, ki se poteguje za mesto v senatu.

POVEZANE KNJIGE